MHP Muğla İl Yönetiminden FTSO'ya ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla İl Yönetimi, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nı (FTSO) ziyaret ederek, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Ziyarette Başkan Çıralı, MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz ve il yönetimine, FTSO tarafından yürütülen projeler hakkında bilgi vererek görüş alışverişinde bulundu.

  • 2640
MHP Muğla İl Yönetiminden FTSO'ya ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz ve il yönetimi, beraberinde MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura ile birlikte FTSO’yu ziyaret etti. MHP Muğla İl Yönetimi’ni, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Hıra ile yönetim kurulu üyeleri Şevket Süreyya Gürol, Halil İbrahim Öztürk ve Ramazan Dim karşıladı.

Başkan Çıralı yöneticilere, FTSO öncülüğünde Seydikemer’in Çobanisa Mahallesi’nde yapılacak Seydikemer Tarıma Dayalı İhtisas Süt Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB) ve Fethiye Körfezi’nde dalış turizmine kazandırılması planlanan Fethiye Su Altı Tarih Parkı projeleri hakkında bilgi verdi. Fethiye Küçük Sanayi Sitesi’nin taşınması konusu ile Fethiye ilçe merkezindeki trafik ve otopark soruna ilişkin çözüm önerilerinin ele alındığı ziyarette, Göcek koylarındaki son durum da masaya yatırıldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi. 

Bakmadan Geçme