MHP MUĞLA İL KONGRESİ 25 EKİM'DE

Muğla'da ilçe kongrelerini tamamlayan Milliyetçi Hareket Partisi'nde (MHP) gözler, il kongresine çevrilmişti. Mevcut başkan Mehmet Korkmaz'ın adaylığında tek adayla gidilecek olan MHP 13. Olağan İl Kongresi 25 Ekim'de yapılacak.

  • 4173
MHP MUĞLA İL KONGRESİ 25 EKİM'DE
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Ferdi Yavuz'un haberine göre; Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla İl Teşkilatı 13. Olağan İl Kongresini 25 Ekim’de yapacak. MHP İl Başkanı Mehmet Korkmaz, kongre ile ilgili yaptığı açıklamada; “Tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan Covid-19 pandemi süreci nedeni ile kongremiz maske, mesafe ve temizlik kurallarına uygun olarak il delegelerimizin ve görevlilerin katılımı ile gerçekleşecektir.” dedi.
Korkmaz açıklamasına şu şekilde devam etti;
“Türk Milleti'nin yükselişi adına yürüttüğümüz siyasi mücadelede kongrelerimiz, dava arkadaşlarımızın faaliyetlerimizi, azmimizi ve çalışkanlığımızı gönül kantarında tarttığı özel günlerdir. Bu anlamda Milliyetçi Ülkücü hareketin mensupları olarak bu milletin hizmetkârı olmak adına çıktığımız bu yolda İstiklal için birlik, İstiklal için dirlik, Kazanan Türkiye olacak! inancı ile, 15 Ağustos 2020 tarihinde Ortaca ilçemizde başlatmış olduğumuz kongrelerimizi delegelerimizin yoğun katılımları ile 26 Eylül Datça'da gerçekleştirdiğimiz kongre ile bitirdik. Milliyetçi Hareket Partisi 51 yıllık mazisiyle Türk siyaset hayatında damgası olan bir parti aynı zamanda Türkiye Cumhuriyetinin varlık sebebidir. Kongrelerimizi bu gaye ile gerçekleştirerek, Türk Milletine hizmet yolunda mücadele edecek kadrolarımı belirledik.
İlçe kongrelerimizin ardından gerekli görev dağılımlarını yapan teşkilatlarımız, yeni yönetimleriyle birlikte faaliyetlerine başladı. Hemşerilerimizin yaşadıkları yöredeki teşkilatlarımızda yer almak istemeleri, gösterdikleri yoğun ilgi ve alaka partimiz ve bizler adına gurur verici bir durum haline gelmiştir.
Emanete hassasiyet, parti politikalarına riayet ve davaya sadakat konularında gösterilen duruş neticesinde İlçe başkanlarımız ile 14 Mart 2021 MHP 13. Büyük Olağan kongresine adım adım gidiyoruz. Büyük bir mutluluk ile ifade etmeliyim ki 13. Olağan Kongre sürecinde Muğla'daki ülküdaşlarımız, kırgınlığa ve küskünlüğe meydan vermeksizin birlik-beraberlik görüntüsü ortaya koymuş, milletimize ve partimize katkılarda bulunmak için irade göstermiştir. Karşılaşmış olduğumuz bu tablo ve Ülküdaşlarımızın iradesi neticesinde,  Ülkücü duruşun istikameti doğrultusunda büyük bir inanç ve heyecan ile gerçekleştireceğimiz il kongresinde sunacağımız listemiz, şehrimize ve hareketimize dair gönüllerin bir yansıması olarak görülecek ve her kesimden takdir alacaktır. Kongre vesilesi ile oluşacak yönetimimiz; büyük bir özveri ve mücadele azmiyle örnek olup Muğla'da Ülkücü Hareketin başarısı için çalışacaktır. Belirleyeceğimiz kadrolarımız hemşerilerimizden aldığımız güçle '' İstiklal için birlik, İstiklal için dirlik hedefine adım adım ilerleyecektir. Bu vesile ile 25 Ekim Pazar günü Menteşe Spor Salonunda gerçekleştireceğimiz İl kongremizin Muğla’mıza ve Milliyetçi Ülkücü Harekete hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Covid- 19 salgını nedeniyle yurt genelindeki tedbirler kapsamında kongre alanına sadece delege ve görevlilerin alınacağını belirtiyor, Hemşerilerimizin ve Ülküdaşlarımızın anlayışına sığınıyoruz.”          

Bakmadan Geçme