MHP Muğla İl Başkanlığı'nın Muhtarlar Buluşması Köyceğiz'de yapıldı
MHP Muğla İl Başkanlığı'nın tüm ilçeleri ziyaret ederek başlattığı 'Muhtarlar Buluşması'nın 4.'cüsü bu sefer Köyceğiz'de 24 muhtarın katılımı ile gerçekleşti. Toplantıda muhtarlar mahallelerinin sorunlarını MHP Muğla İl Başkanı Burak Demirel ve yöneticilere birebir anlatma şansı buldu.

Bugün Köyceğiz’de yapılan Muhtarlar Buluşması’nda Köyceğiz ilçesinin muhtarları ile MHP Muğla İl ve İlçe Başkanlıklarından yöneticiler bir araya geldi.
Toplantıya başta MHP Muğla İl Başkanı Burak Demirel olmak üzere, MHP Köyceğiz İlçe Başkanı Salih Birinci, MHP Ortaca İlçe Başkanı Elvan Yüksel, Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Tülin Tuncay, KAÇEP Köyceğiz ilçe başkan yardımcısı Emine Muhtaroğlu , Ortaca Ülkü Ocakları Başkanı Yalçın Güme, il yöneticileri katıldı.
Bakmadan Geçme

Beşiktaş, Fenerbahçe derbisi hazırlıklarına devam etti

Geçmişten günümüze Fethiye

Marmaris’teki operasyonda polise çarpıp kaçtılar

Bodrum’da 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Fethiye’de 1 Mayıs perşembe günü hava yağmurlu mu olacak? İşte saatlik detaylar

Süper Lig'den 6 kulüp, PFDK'ye sevk edildi