MHP Milletvekilli Adaylarının Bodrum Ziyaretleri Devam Ediyor

MHP Muğla Milletvekili Adayları Özlem Balcı, Şevket Tokur, Hilmi Başpınar'da MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat ile birlikte Bodrum'a geldiler

  • 624
MHP Milletvekilli Adaylarının Bodrum Ziyaretleri Devam Ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Milletvelili Adayları Özlem Balcı, Şevket Tokur, Hilmi Başpınar MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat ile birlikte Bodrum’a geldiler.
28. Dönem MHP Muğla Milletvekili adaylarının Bodrum ziyaretleri devam ediyor. Dün ilçe başkanlığını ziyaret eden Neslihan Doğangül Önder ve Av. Abdulkadir Turan’ın ardından bugünde Özlem Balcı, Ertuğrul Avcı, Şevket Tokur, Hilmi Başpınar, MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat ile birlikte Bodrum MHP ilçe başkanlığını ziyaret ettiler.

ÇİÇEKLERLE KARŞILANDILAR
28. Dönem Milletvekili adayları Özlem Balcı, Ertuğrul Avcı, Şevket Tokur, Hilmi Başpınar ve MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat’ı ilçe başkanlığında Bodrum MHP İlçe Başkanı Tayyar Şafak, yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanlarından oluşan kalabalık bir heyetle karşılandı.
MHP Bodrum heyeti bu sırada Milletvekili adaylarına MHP bodrum İlçe Başkanı Tayyar Şafak adına çiçek takdiminde bulundu.
İlçe başkanlığını ziyaret etmekten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Milletvekili adayları sıcak ve dostane karşılama adına Başkan Tayyar Şafak ve teşkilatta görevli tüm isimlere teşekkür ettiler. 
MHP İlçe Başkanı Tayyar Şafak’ta yaptığı konuşmada, ‘Dün değerli iki milletvekilimizi Sayın Neslihan Doğangül Önder ve Av. Abdulkadir Turan’ın ziyaretinden sonra siz muhterem milletvekili adaylarımızın ziyaretleri bizleri oldukça memnun etmiştir. MHP Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli önderliğinde ve Muğla MHP İl Başkanımız Sayın Oğuz Akarfırat beyefendinin gayretleri ile inşallah 81 şehirde MHP adını sizlerle birlikte en üst köşeye yazdıracağız. 4 Mayıs inşallah MHP’nin yeniden doğuşunun şahlanışının adresi olacaktır’’ dedi

MİLLETVEKİLİ ADAYLARI DEVLET HASTANESİNDE YENİ DOĞUM ÜNİTEİ VE HASTALARI ZİYARET ETTİ
MHP Bodrum İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından 28. Dönem Milletvekillerinin durağı devlet hastanesi yeni doğum ünitesi ve tedavi gören hastaları ziyaret oldu. İl Başkanı Oğuz Akarfırat ve MHP Bodrum İlçe Başkanı Tayyar Şafak’ta hastanede yer aldı.
Yeni doğum ünitesinde yeni doğum yapan anneleri tebrik eden milletvekili adayları dünyaya gelen bebekler için güzel temennilerde bulundular. O sırada 1. sıra Milletvekili adayı Özlem Balcı’nın yeni doğan bir bebeği kucağına alarak sevdiği görüldü.

SON ZİYARET AKÇAALAN PAZARINA
28. Dönem Milletvekili adaylarının hastane ziyareti sonrası son durağı Turgutreis Beldesi Akçalan pazarı oldu. İl Başkanı Oğuz Akarfırat, MHP Bodrum İlçe Başkanı Tayyar Şafak’ın da yer aldığı Pazar esnafı ziyaretinde milletvekili adayları pazarcı esnafa kendilerini tanıtarak, sorunlarını dinlediler.

Bakmadan Geçme