• Haberler
  • Siyaset
  • MHP İl Başkanı Akarfırat, İstifalar Hakkında Konuştu

MHP İl Başkanı Akarfırat, İstifalar Hakkında Konuştu

Muğla'da Milliyetçi Hareket Partisinden 5 ilçe başkanının istifa etmesi MHP'de neler oluyor sorusunu akıllara getirdi. İl Başkanı Oğuz Akarfırat istifalar hakkında açıklamalarda bulundu.

  • 1885

Muğla’da Milliyetçi Hareket Partisinden 5 ilçe başkanının istifa etmesi MHP’de neler oluyor sorusunu akıllara getirdi.  İl Başkanı Oğuz Akarfırat istifalar hakkında açıklamalarda bulundu. 


MHP Ortaca İlçe Başkanı Bekir Türköz’ün, Menteşe İlçe Başkanı Talat Uğurlu’nun, Marmaris İlçe Başkanı Kemal Kalemci, Köyceğiz ilçe Başkanı Mehmet Zafer Türkmen ve Dalaman İlçe Başkanı Gürhan Hoplar’ın görevinden istifa etmesi üzerine yerel basında çıkan 10 ilçe başkanı ile birlikte Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat’ın istifasının istendiği yönünde çıkan haberlerin doğruları yansıtmadığını ifade etti.


Gazetemiz muhabirine açıklamalarda bulunan MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat; Ortaca, Menteşe Marmaris, Köyceğiz ve Dalaman ilçe başkanlarının istifasının yerel seçimler öncesi bir bayrak değişimi olduğunu belirterek; “Ortaca, Menteşe, Marmaris ve Köyceğiz ilçelerimizdeki istifalar il yönetimimizin bilgisi dahilinde yaklaşan yerel seçimler öncesi ortak akılla alınmış kararlardır. MHP’de vazife kutsaldır. Yeni kan ve yeni can ile MHP hem Türkiye'de, hem de Muğla’da yoluna daha güçlü devam edecektir." dedi.
 

Bakmadan Geçme