Metin Akpınar'ın Kızı Duygu Nebioğlu'nun Hüzün Dolu Hikayesi

Duygu Nebioğlu Kimdir? sorusu gündemi meşgul ederken Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkisinden doğduğu ve senelerce sahiplenmediği ortaya çıktı. İşte detaylarıyla Duygu Nebioğlu'nun hüzün dolu hikayesi.

  • 1679
Metin Akpınar'ın Kızı Duygu Nebioğlu'nun Hüzün Dolu Hikayesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

62 yıldır evli olduğu ve çocuğu olmadığı bilinen Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkisinden dünyaya gelen kızı Duygu Nebioğlu'nu senelerce kabullenmediği ortaya çıktı. Konuyu mahkemeye taşıyan Duygu Nebioğlu, mahkemenin DNA testlerini dikkate almasıyla babalık davasını kazandı.

Duygu Nebioğlu'nun annesi bilinmezken yaptığı açıklamalarda 6 yaşında annesi tarafından devlet korumasına verildiğini söyledi. "94 yılında Nebioğlu ailesi tarafından evlat edinildim. Ailem tarafından topluma kazandırılmak için başlayan serüvenimin devamında biyolojik ailemin ve soy ağacımın merakına düştüm. Bu düşünce beni Türk toplumuna mâl olmuş Sayın Metin Akpınar'a ulaştırdı, henüz 21 yaşında üniversite öğrencisi iken gerçeklerin karşında yoğun şaşkınlık hissiyle, hayranı olduğum sanatçının biyolojik babam olmasının mutluluğunu ne yazık ki yaşayamadım. Aldığım yetersiz sevgi nedeniyle beni bağırana basmakta zorlandığı için ağır travmalar yaşadım bu sebeple saygı değer avukatlarıma ulaştım." açıklamalarında bulundu.

35 yaşındaki Duygu Nebioğlu, babası Metin Akpınar'ın 14 yıl boyunca kızını kabul etmediği ve davanında 13 yıldır sürdüğü öğrenildi.

Bakmadan Geçme