Mete, 'Cumhurbaşkanı Erdoğan önderliğinde aralıksız çalışacağız'

AK Parti Muğla 1'inci sıra Milletvekili adayı Kadem Mete, MSKÜ AKM A Salonu'nda yapılan gerçekleştirilen toplantıda açıklamalarda bulundu.

  • 489

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde aralıksız çalışacağız diyen AK Parti Muğla 1’inci sıra Milletvekili adayı Kadem Mete, MSKÜ AKM A Salonu'nda yapılan gerçekleştirilen toplantıda açıklamalarda bulundu.

“Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde aralıksız çalışacağız”
AK Parti Muğla 1’inci sıra Milletvekili adayı Kadem Mete, “Genel merkezimizin takdiriyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onuruyla istifa ettikten sonra il başkanlığından istifa ederek bu göreve talip oldum. Asrın felaketinde hayatını kaybedenler için dua ederek konuşmama başlamak istiyorum. Bu davaya 2002 yılında partiye üye Marmaris ilçe yönetim kurulu üyesi olarak başladım. 2006 yılında ilçe başkanı olarak göreve devam ettim. 2006 yılına kadar da ilçe başkan yardımcısı görevlerinde bulundum. 2006 yılından 2014 yılına kadar ilçe başkanı olarak aralıksız 7,5 yıl Marmaris ilçe başkanlığı yaptım. Sonrasında belediye başkan aday adaylığı için istifa etmemi istediler ve aday adayı oldum fakat aday olmak nasip olmadı. 2016 yılı Nisan ayında da İl başkanlığı görevine geldim. Bu zamana kadar il başkanı olarak çalıştım. Bugün de 1’inci sıra adayı olarak buradayım. 100 yıl sonra bize bu ülkeyi bırakanlara borcumuz var. Bu yüzden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde aralıksız çalışacağız” dedi.

Bakmadan Geçme