METALDEN HEYKELLER VE RESİMLER GÖZ KAMAŞTIRDI

Fethiye Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali kapsamında ressam ve heykeltıraşların öğrenciler ile tasarlayıp yaptıkları resim ve heykeller sergilendi.

  • 776
METALDEN HEYKELLER VE RESİMLER GÖZ KAMAŞTIRDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali kapsamında ressam ve heykeltıraşların okullarda öğrenciler ile birlikte tasarlayıp yaptıkları resim ve heykeller sergilendi.
Fethiye 11. Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında Fethiye'deki okullarda söyleşi ve uygulamalı çalışmalara katılan yerli ve yabancı ressam ve heykeltıraşlar öğrenciler ile birlikte çeşitli eserler gerçekleştirdi. Öğrencilerin yaptığı resim ve heykeller Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi sergi salonunda beğeniye sunuldu. Fethiye'de Karaçulha Çok Programlı lise, Kaymakam Mustafa Karslıoğlu, Çiftlik Ali Rıza Köse, Özel Ata Ortaokulu, Özel Fethiye İlk ve ortaokulu, Belediye Fen Lisesi, Göcek Süleyman Şatır Anadolu Lisesi, Fethiye Bilim ve Sanat Merkezi, Mehmet Erdoğan Anadolu Lisesi, Ege Üniversitesi GVO Okullarında ressam ve heykeltıraşlar öğrencilerle uygulamalı çalışmalar yaptı. Öğrencilerin gerçekleştirdiği bu çalışmalar ilgi ile izlendi. Karaçulha Çok Programlı Lisesi Resim Öğretmeni Aslı Gökalp, ''Uluslararası Fethiye Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Fethiye'mize gelen ressam heykeltıraşlar, okullarımızda öğrenciler ile sanatsal çalışmalar gerçekleştirdi. Öğrenciler bu eserleri yaparak oldukça güzel üretimler gerçekleştirdi. Harika bir çalışma oldu. Yapılan eserleri de sergileme fırsatı bulduk'' dedi.


 

Bakmadan Geçme