- Haberler
- Asayiş
- Mersin'deki katliamdan yaralı kurtulanların tedavisi sürüyor: 'Bal var mı diye sordu, sonra silahı sıktı'
Mersin'deki katliamdan yaralı kurtulanların tedavisi sürüyor: 'Bal var mı diye sordu, sonra silahı sıktı'
Mersin'de 6 kişiyi öldürüp yakalanacağını anlayınca intihar eden şüphelinin yaraladığı 8 kişiden 1'i taburcu oldu. Karnından yaralanan ve tedavisi süren İsmail Yüksek, 'Bahçemde arılarım vardı, onlara bakıyordum, (katil) 'bal var mı' diye sordu. Ben de 'daha bu zamanda bal çıkmaz' dedim, silahı sıktı' diyerek yaşadıklarını anlattı.
6 kişiyi öldüren 8 kişiyi de yaralayan şüpheli jandarma ve insansız hava araçlarıyla yapılan çalışmalarda Karakütük Mahallesi Çokak Mevkiinde belirlendi. Güvenlik güçleri tarafından kıstırılan şüpheli intihar etti, cenazesi otopsi işlemleri için Mersin Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.
7 yaralının tedavisi sürüyor
Hastanede tedavisi süren yaralılardan biri taburcu oldu. yaralılardan 4'ünün tedavisi Tarsus Devlet Hastanesi'ndeki servisler tedavesinin devam ettiği öğrenildi. Diğer 3 yaralının ise Toros Devlet, Mersin Şehir ile özel bir hastanede olduğu olduğu bildirildi. Mersin Valisi Atilla Toros'unda ziyaret ettiği yaralıların hayatı tehlikeyi atlattığı öğrenildi.
Bakmadan Geçme