Menteşe'de haftanın 5 günü sıcak çorba ikramı
Valide Cami Koruma ve Yaşatma Derneği Menteşe Temsilciliği, haftanın beş günü sabah 08.00-10.00 arasında ücretsiz çorba ikram ederek ihtiyaç sahiplerine ve bölge halkına destek oluyor. Dernek Başkanı Mehmet Emin Orman, 'Amacımız Muğla'da hayır kültürünü yaşatmak ve insanları kaynaştırmak' dedi.
Dernek Başkanı Mehmet Emin Orman, ikramların hem ihtiyaç sahiplerine hem de dileyen tüm vatandaşlara açık olduğunu belirterek şunları söyledi:
"Haftanın iki günü hariç çorbamız var. Cuma günleri Pazar Camii'nde zerde dağıtıyoruz, Pazar günleri ise kapalı oluyoruz. Arzu eden burada yiyebiliyor, arzu eden yanında götürüyor. Bazı ihtiyaç sahibi kişilere de eve gönderiyoruz. İlgi ve alaka yavaş yavaş artıyor. Elimizden geldiği kadarıyla hizmet ediyor, Muğla'mızı gerçek manada tanıtma gayreti içindeyiz"
Bakmadan Geçme
Dolar ne kadar oldu? 30 Ekim 2026, dolar kurunda son durum ne?
Muğla’da sis etkili oldu, kartpostallık görüntüler ortaya çıktı
Güncel altın fiyatları: 30 Ekim 2026 Cuma gram ve çeyrek altın ne kadar oldu?
Muğla'da Cumhuriyet'in 103. yılında 12 deniz kaplumbağası denizle buluştu
Muğla’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonu düzenlendi
Muğla'da Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla fener alayı düzenlendi