Menteşe Belediye Başkanı Köksal Aras: 'Yerkesik 2027'de doğalgaza kavuşacak'
Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal Aras, Yerkesik Mahallesinde vatandaşlarla buluştu. Yerkesik pazarında üreticilerle buluşan Başkan Köksal Aras, daha sonra Yerkesik Meydanında vatandaşlarla bir araya geldi.
“Kimseyi geri çevirmiyoruz”
Başkan Köksal Aras, gelen tüm talepleri imkanlar ölçüsünde yerine getirdiklerini belirterek, "Bizden kim ne talep ettiyse hiç geri çevirmeden yapıyoruz. Okulun bir talebi var mesela ‘Bu Milli Eğitimin işidir’ demiyor yapıyoruz. Okullarımızın tadilatından, camilerimizin temizliğinden, sağlık ocaklarımızın yapımından tutunda adliyenin bahçe düzenlemesine kadar gelen tüm talepleri elimizden geldiği kadarıyla yapmaya çalışıyoruz" diye konuştu.
Yerkesik Mahallesinin yavaş yavaş turizmde bir çekim merkezi haline geldiğini belirten Başkan Köksal Aras, "Yerkesik mahallemiz doğal güzellikleriyle ilgi çeken bir mahalle. Turistik bir bölge olma yönünde ilerliyor. Burada Kerimoğlu evini elden geçirdik, ufak tefek tadilat işleri vardı. Yerkesik Mahallesinin içi de zamanla canlanacaktır" şeklinde konuştu.
Bakmadan Geçme