Mehmet Uzunoğlu: 'Bu Festivali Çocuklarımız İçin Başlattık'
Altın Güneş Kültür Sanat Derneği Başkanı Mehmet Uzunoğlu, 23 Nisan'ın özüne yakışır şekilde kutlanması için 2006'da başlattıkları Uluslararası Altın Güneş Fethiye Çocuk Festivali'nin bu yıl 16'ncısını düzenlediklerini söyledi.

Muğla’nın Fethiye ilçesinde bu yıl 16’ncısı gerçekleştirilen Uluslararası Altın Güneş Fethiye Çocuk Festivali, farklı ülkelerden gelen çocukların katılımıyla coşkulu bir şekilde başladı.
Şehit Fethi Bey Parkı’ndaki açılış programında Türkiye’nin yanı sıra Azerbaycan, Gürcistan, Meksika, Moldova, Litvanya, Sırbistan, Polonya ve Ukrayna’dan gelen çocuklar, geleneksel kostümleriyle sahne aldı. Kültürel performanslar sergileyen çocuklar, izleyenlere renkli ve duygusal anlar yaşattı.
ÖZEL HABER