MEHMET SIDRA, AK PARTİ MUĞLA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYILIĞINI AÇIKLADI

Uzun yıllardır AK Parti üyesi olan özel bir firmanın üst düzey yöneticiliğini yapan Kavaklıdereli Mehmet Sıdra, AK Parti Muğla milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

  • 825
MEHMET SIDRA, AK PARTİ MUĞLA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYILIĞINI AÇIKLADI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elektrik/Elektronik sektöründe üst düzey yönetici olarak görev yapan, AK Parti üyesi Mehmet Sıdra, AK Parti Muğla milletvekili aday adayı olduğunu sosyal medya aracılığıyla duyurdu.

“AK PARTİ MUĞLA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYIYIM”
Sıdra, yaptığı açıklamada açıklamada, “Cesaret Sevgi ve İnançla çıkmıştık 3,5 yıl önce bu yola. Muğla’mızın her mahallesine ulaşmaya çalışarak hemşerilerimi dinlemek ve Muğla’mız için siyaseten nerede var olmam gerektiğini tespit ettik. Muğla’nın her köşesine giderek büyüklerimizle esnafımızla sanayicimizle çiftçimizle kadınlarımızla gençlerimizle çokça konuştuk ortak akıl ve istişare kültürüne olan inancımla Muğla’mıza nasıl katkı verebilirim sorusunun cevabını aradım.  Bugün siyasal kültürün gönül siyaseti üzerinde şekillenmesi için, Muğla’mıza nasıl faydalı olabilirim sorusuna cevap için ve milletimizi yüceltmek milletimizle hemhal olmak milletimizin özü sözü olmak için artık karar vaktidir. İl başkanlığı temayül yoklaması sürecimde teşkilatlarımızın tüm birimleriyle tarafıma gösterdiği samimiyet tebessüm ilgi ve teveccüh; bana kalıcı bir siyasal aktör olma kararıma taşıdı. Memleketimize hizmet, dinamizm katmak ve enerjimizi sinerjiye dönüştürmek için daha etkin temsil görevine talip olmamı gerektiriyor. Bugün; 13 ilçemiz 569 mahallemizden aldığım tebessümlere tavsiyelere beklentilere kayıtsız kalmamak adına ‘ben de varım’ deme günüdür” dedi.
 

Bakmadan Geçme