- Haberler
- Kültür Sanat
- Mavi Bilet'ten Akmaz Plajı'nda Engelsiz Deniz Erişimi Projesi
Mavi Bilet'ten Akmaz Plajı'nda Engelsiz Deniz Erişimi Projesi
Fethiye Belediyesi, Mavi Bilet, Engelliler Vakfı ve Dünya Engelliler Vakfı iş birliğiyle Akmaz Plajı'nda engelli bireylerin denize erişimini kolaylaştıracak platform çalışması başlatılıyor.
Dünya Engelliler Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikte konuşan Mavi Bilet Kurucu Ortağı Çağlar Paliç, tekerlekli sandalye kullanan vatandaşların denize daha rahat ulaşabilmesi için somut bir adım attıklarını söyledi.
Çağlar Paliç, “Deniz, Fethiye’nin en güzel unsurlarından bir tanesi ve burada eşit erişim sayesinde tüm herkes, engelli ya da engelsiz, bu denize ve bu güzelliklere girme hakkına sahip. Biz de istiyoruz ki engelli vatandaşlar da bu güzel denizimize tekerlekli sandalye ile dahi girebilsinler. O yüzden burada somut bir adım atıyoruz” dedi.
Bakmadan Geçme