MARMARİS'TE MOTOSİKLET SÜRÜCÜLERİNE 'GÜVENLİ TRAFİK' SEMİNERİ

Türkiye'nin gözde turizm merkezilerinin başında yer alan ve yaz nüfusu 1 milyona yaklaşan Marmaris'te motosiklet sürücülerine yönelik 'Güvenli Trafik' semineri verildi. Marmaris Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilen seminere motosiklet sürücüleri yoğun ilgi gösterdi.

  • 523
MARMARİS'TE MOTOSİKLET SÜRÜCÜLERİNE 'GÜVENLİ TRAFİK' SEMİNERİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Marmaris Belediyesi, Marmaris Motosiklet Kulübü ve TURİNG iş birliği ile motosiklet kullanıcılarına yönelik düzenlenen seminer Armutalan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Belediye Başkan Yardımcısı Burak Demirtaş ve Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu’ndan Harun Avcı’nın katıldığı eğitim seminerinde motosiklet kullanımının çok dikkat gerektirdiği vurgulandı.
Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu’nun 2014 yılından beri yürüttüğü eğitim projesinin bir ayağı olarak gerçekleştirilen seminerde ileri sürüş eğitmeni Rahmi Barutçu, güvenli sürüş ve trafik kurallarıyla ilgili bilgiler verdi.
Yapılan çalışmayla ilgili bilgi veren Marmaris Motosiklet Kulübü Başkanı Çağatay Çapacı, “Marmaris’te motosiklet kullanımını daha güvenli hale getirmeye gönül verdik. Bugün de İstanbul’dan gelen eğitmenlerimizle bu semineri gerçekleştirdik. Hepimizin özellikle trafik kuralları konusunda çok dikkatli olması gerek” diye konuştu.
Eğitim sonunda tüm katılımcılara reflektif yelek hediye edildi. Projenin amacının yılın 12 ayı ılıman iklime sahip ve motosiklet kullanımının en yoğun olduğu şehirlerden biri olan Marmaris’te güvenli ve rahat bir trafik oluşturmak olduğu belirtildi.
 

Bakmadan Geçme