MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

Fethiye Kaymakamlığı vesilesiyle, İlçe Gençlik ve Spor Merkezi tarafından düzenlenen Mahalleler Arası Futbol Turnuvası'nın ikincisi başlıyor. Bu sene de büyük bir heyecan beklendiği turnuvanın son başvuru tarihi ise 16 Aralık Cuma günü.

  • 2618
MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz sene büyük ilginin olduğu Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’nın ikincisi düzenleniyor. Etkinlikle ilgili Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit açıklamada bulundu.
“TURNUVA ÇOK SES GETİRDİ”
Turnuva hakkında açıklamada bulunan Müdür Yiğit, “Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’nın geçen sene ilkini yapmıştık. Sadece ilçemizde değil; ilimizde, bölgemizde hatta ülkemizde çok ses getirdi. Kavgasız, gürültüsüz bir sezon oldu. Ben bu anlamda muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Çünkü hepsi birebir sorumluluk aldılar. Takımlar da ellerinden gelen gayreti gösterdiler, bununla ilgili sorumluluğu da aldılar. Mahalleler Arası Futbol Turnuvası, Kaymakamlığımız vesilesiyle, Fethiye İlçe Gençlik ve Spor Merkezi’mizin düzenlediği büyük bir organizasyon. Geçen yıl 29 takım vardı. Bu yılda 30’un üzerinde takım bekliyoruz. İnşallah Lig usulü bir organizasyon yapacağız. Ben şimdiden katılan bütün takımlara, sporcularımıza başarılar diliyorum. Centilmenliğin ön plana çıktığı, başarının alkışlandığı bir organizasyon olmasını diliyorum. Tabi ki bizim organizasyonlarımızı duyurmamız, bilinir ve görünür olmamız çok önemli” dedi.
 

Bakmadan Geçme