Lüks araçta yasa dışı siren ve çakar: Sürücüye 276 bin lira ceza
jandarma tarafından durdurulan lüks araçta çakar ve uzaktan kumandalı siren sistemi bulundu. Sürücüye toplam 276 bin 344 TL para cezası kesildi, ehliyetine el konuldu ve araç trafikten men edildi.

M.A.G.'nin otomobilindeki donanım sökülerek jandarma ekiplerine teslim edilirken, 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu'nun 26/2 maddesi gereğince araç sahibi 138 bin 172 lira ve sürücü 138 bin 172 lira para cezası uygulandı. M.A.G.'nin ehliyetine 30 gün süreyle el konulurken, 34 XX XXXX plakalı lüks otomobilde 30 gün trafikten men edilerek otoparka çekildi.
Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Bursa'nın huzuru ve vatandaşların seyahatleri sırasındaki can ve mal güvenliklerini sağlamak maksadıyla denetimlerinin aynı azim ve kararlılıkla aralıksız olarak devam ediyor.
Bakmadan Geçme





