LH Fethiye Belediyespor evinde kayıp 76-105

ING Basketbol Süper Ligi'nde mücadle eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, sahasında Bahçeşehir Koleji ile karşılaştı. Geçtiğimiz hafta Empera Halı Gaziantep Basketbol maçında sakatlanan Erick Neal'ın yokluğunda Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, baştan sona kötü bir oyun çıkarınca sahasında Bahçeşehir Koleji'ne 105-76 mağlup oldu.

  • 1165
LH Fethiye Belediyespor evinde kayıp 76-105
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Beşkaza Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Başhakem Aytuğ Ekti yönetirken; yardımcılıklarını Halil Baldemir ve Polat Parlak yaptı. Lokman Hekim Fethiye Belediyespor sahaya Erdem İlter, Barış Hersek, Elgin Cook, Darion Atkins ve Branden Frazier ilk beşi ile çıktı. Bahçeşehir Koleji ise Jamal Jones, İsmet Akpınar, Thomas Robinson, Erick Green ve Peyton Aldridge beşi ile parkedeki yerini aldı. Karşılaşmayı Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Cumhuriyet Başsavcısı Kurtça Eker, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Abdülkadir Ungan, Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Başkanı İzzet Durak ve yöneticiler de izledi. 

İlk periyotta konuk ekip Erick Green ile sayılar bulurken, Fethiye temsilcisi Darion Atkins ile karşılık verdi. Karşılıklı sayıların olduğu çeyreği Bahçeşehir Koleji 24-14 önde kapattı. İkinci çeyrekte LH Fethiye Belediyespor savunmada ve hücumda ortaya koyduğu tempo ile farkı azaltsa da toparlanan İstanbul temsilcisi soyunma odasına 52-28 önde gitti. 

Üçüncü periyotta ilk 5 dakikalık süreci Bahçeşehir Koleji 65-36 önde geçti. Hücumda ritmini koruyan misafir takım, hem boyalı alandan hem de dış atışlardan sayılar buldu. Bahçeşehir Koleji üçüncü çeyreği 82-46 önde bitirdi. Dördüncü periyotta da etkili olan Bahçeşehir, bitime 7 dakika 16 saniye kala skoru 92-54’e taşıdı. Savunmada sertliğini arttıran Lokman Hekim Fethiye Belediyespor skoru 97-67’ye getirdi. Son dakikalarda oynadığı oyun ile farkı koruyan konuk takım sahadan 105-76 galip ayrıldı. 
 

Bakmadan Geçme