Kumburnu Lagünü'nde sezon hareketlendi: Fethiye'de yaz yoğunluğu başladı
Fethiye'de yaz sezonu etkisini göstermeye başladı. Ölüdeniz Kumburnu Lagünü'nde son bir haftadır artan ziyaretçi yoğunluğu dikkat çekerken, tesis Kurban Bayramı'na tam kapasite hizmet vermeye hazırlanıyor. Bölge yönetimi, bu yıl hem yerli hem yabancı turist açısından hareketli bir sezon bekliyor.
Orhan, Kurban Bayramı ile birlikte tam kapasite hizmet vermeye başlayacaklarını ifade ederek, “Son bir haftadır yoğunluğu biz de yaşıyoruz. Sezon hazırlıklarımızı büyük ölçüde tamamladık. Bayram itibariyle misafirlerimize tam hizmet vermeyi hedefliyoruz. Bu yıl hem bizim hem de bölgedeki işletmeler için hayırlı ve güzel bir sezon olmasını temenni ediyoruz” dedi.
Kumburnu Lagünü’nün doğası ve konumuyla benzersiz bir destinasyon olduğunu vurgulayan Orhan, bölgeyi özellikle ilk kez Fethiye’ye gelecek ziyaretçilere tavsiye ettiklerini dile getirdi. Lagünün sunduğu eşsiz manzaraya dikkat çeken Orhan, “Burası çok özel bir lokasyon. Sakin ve duru lagün manzarasıyla bir yanda huzur sunarken, diğer yanda gökyüzünde gün boyu süzülen yamaç paraşütleriyle bambaşka bir görsel şölen oluşturuyor. Gelen herkesin bu deneyimi yaşamasını öneriyoruz” ifadelerini kullandı.
-
fethiye
-
yaz sezonu
-
Ölüdeniz Kumburnu Lagünü
-
artan ziyaretçi yoğunluğu
-
tesis Kurban Bayramına tam kapasite hizmet vermeye hazırlanıyor
Bakmadan Geçme