Kopan Elektrik Teli Tehlike Saçıyor

Muğla'nın Fethiye İlçesinde bulunan Bozyer Mahallesinde elektrik hattı direğinden kopan tel tehlike saçıyor.

  • 911

Fethiye’de etkili olan rüzgâr nedeniyle kopan elektrik tellerinden dolayı bu sabah 9.00 sularından bu yana enerji sıkıntısı yaşanıyor. Bazı konutlarda elektriklerin kesildiği mahallede kopuk ve yerde olan elektrik telleri ise tehlike saçmaya devam ediyor.

Mahallenin bir bölümünün sabahtan beri elektriksiz olduğunu belirten Bozyer Mahallesinde ikamet eden vatandaşlar, yaşanan sorunu AYDEM’e ilettiklerini ve evinin girişinde bulunan elektrik hattı direğinden kopan telin mahalle sakinlerini tedirgin ettiğini söyledi. 

Evinin hemen girişinde bulunan bir vatandaş elektrik direğinden kopan elektrik telinin tehlike saçtığını, komşuyla birlikte defalarca AYDEM’e müracaat etmelerine rağmen kimsenin ilgilenmediğini ileri sürdü.

Vatandaş “Kopan tel elektrik yüklü, defalarca AYDEM’i aradım. Bana gelip ilgileneceklerini ve arızayı gidereceklerini söylediler. Akşamüstü oldu gelip ilgilenen olmadı. Buradan insanlar küçük çocuklar gelip geçiyor, birine bir şey olsa yetkili kurum sorumluluğu alacak mı? Sabah 9.00’dan bu yana birine bir şey olmasın diye tellerin başında nöbetteyiz” dedi.

Bakmadan Geçme