Konservatuarda yeni eğitim-öğretim yılı

Muğla Belediyesi tarafından öğrenci yetiştiren Muğla Büyükşehir Belediyesi konservatuvarı 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılınada düzenlenen açılış töreni ile merhaba dedi.

  • 397
Konservatuarda yeni eğitim-öğretim yılı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla Büyükşehir Belediyesi konservatuarı 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı açılış töreninde konuşan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla’nın yerel yönetimlerde konservatuara sahip ender illerden biri olduğunu, kültür kenti olan Muğla’da konservatuarla Atatürk’ün yolunda çağdaş, fikri, vicdanı, irfanı hür sanatla iç içe nesiller yetiştirdiklerini belirtti.

konservatuarda yeni eğitim-öğretim yılı
Başkan Gürün; “Muğla tarım, turizm ve geçmişten getirdiği tarihi zenginlikleri ile kültür ve sanat şehri. Muğla’mızda konservatuarı kurarken sanatın birleştirici gücüne, hemşehrilerimin destek vereceğine ve onu büyüteceğine inancım tamdı. İki bölümle başladık. Şu an 6 farklı bölümde 459 öğrencimiz var.

konservatuarda yeni eğitim-öğretim yılı

Sizlerle birlikte büyüdük. Muğla verimli toprakları, eşsiz güzellikleri, tarihi birikimi ile çok özel bir şehir ama en büyük değeri insan zenginliği yani sizlersiniz. Sizlerin yetiştirdiği, bizlerinde eğitimlerine katkı sağladığı, Atatürk’ün aydınlattığı yolda fikri, vicdanı, irfanı hür nesillerle umutsuzluğa kapılmadan geleceğe birlikte yürüyeceğiz” dedi.

konservatuarda yeni eğitim-öğretim yılı

Bakmadan Geçme