Konaklama seyahat ve yiyecek içecek bölümü öğrencileri mezun oldu

Şehit Yüzbaşı Özgür Öztekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Konaklama Seyahat Hizmetleri ve Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı 12. sınıf öğrencilerinin mezuniyet töreni yapıldı.

  • 571

Konaklama Seyahat Hizmetleri ve Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı 12. sınıf öğrencilerinin mezuniyet töreni velilerin de katılımıyla düzenlendi. Şehit Yüzbaşı Özgür Öztekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yapılan tören saygı duruşu ile başladı.

 

Konaklama seyahat ve yiyecek içecek bölümü öğrencileri mezun oldu


Ardından okul müdürü Alpaslan Selçuk’un konuşmasıyla devam etti. Bölüm birincilerine plaketleri taktim edildi. Sonrasında bayrak ve sancak teslimi gerçekleşti. Bölüm birincileri tarafından yaş kütüğe çivi çakılarak ilerleyen etkinlik kep fırlatma ile sona erdi.

 

Konaklama seyahat ve yiyecek içecek bölümü öğrencileri mezun oldu


“Konaklama seyahat ve yiyecek içecek hizmetleri alanı öğrencilerimizi mezun ettik”
Alpaslan Selçuk yaptığı açılış konuşmasında,” Konaklama seyahat hizmetleri alanı ve yiyecek içecek hizmetleri alanı 2023-2024 eğitim öğretim yılının bitirmenin sevincini siz gençlerimiz ile velilerimiz ile ve bu sonuca ulaşmamızın büyük pay sahibi olan tüm idareci öğretmenlerimiz ile paylaşıyoruz. 
Dünyamızın küreselleştiği ülkeler arasında bilgi sınırının kalktığı refah, mutluluk ve dünya barışı için tüm ülkelerin işbirliği ve dayanışma içerisinde olduğu çağımızda bilimsel ve teknolojik gelişmeler büyük hız kazanmıştır. Kalkınmış ülkelerin sağlamış olduğu bu gelişmelerin gerçekleşmesinde mesleki ve teknik eğitim alanında insan yapılan yatırımın temel olduğu görülmektedir. 

 

Konaklama seyahat ve yiyecek içecek bölümü öğrencileri mezun oldu


Bu anlayışın sonucu olarak Mesleki Teknik Eğitimin geliştirilmesi ve niteliğinin yükseltilmesini okul olarak büyük önem veriyoruz ve bu düşünce ile hiç durmadan çalışıyoruz. Her koşulda eğitim ve öğretimimizin fedakârca sürdüren tüm öğretmen ve öğrencilerime teşekkür ediyorum. 

 

Konaklama seyahat ve yiyecek içecek bölümü öğrencileri mezun oldu


Okulumuzda gençlerimizin Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı hür ve bilimsel düşünce gücünü benimsemiş geniş dünya görüşüne sahip nesiller olarak vatan sevgisi ile dolu Türk milletinin kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve milli, manevi, insani ve ahlaki değerlerimize yabancılaşmadan gelişen bilim ve teknolojinin methodlarını bilen bunları turizm hizmet sektörünün tüm alanlarına uyarlayan tasarım ve ürün geliştirme yeteneğine sahip alanındaki yeniliklere kısa sürede uyum sağlayan nitelikte iyi bir meslek erbabı olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz. Bugün düşünen, üreten, enerji, idealist, özgüvenli pırıl pırıl gençlerimizi okulumuzdan mezun oluşlarının mutluluğunu yaşıyoruz. Sevgili gençler yeni bir geleceğin sizler ile kurulacağına olan inancımız mutluluğumuzu bir kat daha arttırıyor.”

Bakmadan Geçme