Kömür Fiyatları Güncel - 1 Ton Kömür Fiyatı Ne Kadar Oldu?

Kış yaklaşırken kömür fiyatları merak konusu oldu. Bir çok vatandaş ısınma ihtiyacını kömürle karşılıyor. Kömür fiyatları 2023 yılında artış gösterirken vatandaşlar ton bazında satın alarak stok yapmak istiyor. İşte güncel kömür fiyatları

  • 865
Kömür Fiyatları Güncel - 1 Ton Kömür Fiyatı Ne Kadar Oldu?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Uzun süren yaz döneminin ardından ayaz bir kış vatandaşları bekliyor. Tüm dünyada ve ülkemizde yaşanan çeşitli problemler nedeniyle bir çok vatandaş ekonomik problemlerle karşı karşıya. Kış aylarında ısınmak için kömür tercih eden bir çok vatandaşımız kömür fiyatları konusunda araştırma yapmakta. 2023 yılında 2021 ve 2022 yıllarına göre artış gösteren 1 ton kömür fiyatının bu yılda artış göstermesi bekleniyor.

1 Ton Kömürün Fiyatı Ne Kadar?

1 Ton Kömürün Fiyatı 5000 TL ile 9000 TL civarındadır. Kömür fiyatları kömürün kalitesine ve cinsine göre değişiklik gösterebilir. Kömürü satın aldığınız bölge ve ham maddesi önemlidir. Sağlığınız ve güvenliğiniz açısından iyi kömür kullanmanızda oldukça yarar vardır.

Odun sobasında da kullanılan kömür, iyi kalitedeyse çabuk sönmeyecektir. Böylece gece boyu olduğu bölgeyi ısıtır. İyi bir kömür kullanımı gece güvende uyumanızı sağlar.  

25 Kilo Soba Kömürü Ne Kadar? Fiyatı?

Soba kömürü genelde 25 kilo olarak alınır. 25 kilo soba kömürünün fiyatı, kömürün türüne ve cinsine göre 170 ile 250 TL arasında değişiklik göstermektedir. 

Bakmadan Geçme