Koltuk öğrencilere devredildi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Kaymakamlık Makamı ve Milli Eğitim Müdürlüğü Makam ziyaretleri gerçekleştirildi.

  • 486

Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca ve Esenköy Şehit Er Asım Özdemir İlkokulu öğrencileri Said Nur Göymen, Yağmur Güven ve Deniz Sena Gürhan, Okul Müdürü İsmail Nazlı ve Sınıf Öğretmeni Nilüfer Urhan ile Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman'ı ziyaret ettiler.

Karaman'ı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda makamını temsili olarak Öğrencimiz Said Nur Göymen'e makamını devretti. Öğrenciler tüm Fethiye Halkının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı ve Ramazan Bayramı'nı kutladı. 

Makam ziyareti Kaymakamımız Sayın Yusuf İzzet Karaman'ın öğrencilerimize hediye takdimleri ile son buldu.

Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Vali Recai Güreli İlkokulu Öğrencilerini makamında kabul etti. Ziyaret esnasında öğrencilerden Emir Furkan Serçek, Tuba Özgül ve Yusuf Mert Avcı'ya Okul Müdürü Songül Dural ve Sınıf Öğretmeni Yavuz Ali Keskin eşlik etti. 


Sırayla müdürlük makamına geçen öğrenciler, tüm öğretmen ve öğrencilerimizin bayramlarını kutlayarak iyi dileklerde bulundular. Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet Atmaca'nın öğrencilere hediyelerini takdim ederek bayramlarını kutlamasıyla ziyaret sona erdi.

Koltuk öğrencilere devredildi

Bakmadan Geçme