Kökten, 'Ortak Akıl Ve İşbirliği İle Projeler Üreteceğiz'

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten ve beraberindeki heyet, Özel Fethiye Engelli Bakım Merkezi'ni hizmet etti. Bu tür kurumları önemsediğini belirten Başkan Adayı Kökten, 'Sizlerle ortak akıl ve işbirliği içerisinde projeler üreteceğiz' dedi.

  • 447

Kökten, 'Ortak Akıl Ve İşbirliği İle Projeler Üreteceğiz'

Kurum müdürü ve sahibinden çalışmaları hakkında bilgiler alan Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, merkezde kalan engelli vatandaşlarla sohbet etti. İstek ve talepleri dinleyen Başkan Adayı Kökten, engelli bireylerin hayatlarını kolaylaştırmak adına hayata geçirecekleri projelerde bu tür kurumlarla birlikte hareket edeceklerinin altını çizdi.  

Kökten, 'Ortak Akıl Ve İşbirliği İle Projeler Üreteceğiz'

Kurum Müdürü Serdar İnce yaptığı açıklamada, “Burası kategori bakımından Muğla’da bir ilk… Bireylerimizin sosyalleşme süreçlerini desteklemek adına dışarda da psikososyal hizmetlerimiz oluyor. İlerleyen dönemlerde yine taleplerimiz olacak. Hayırlısıyla seçilme durumunuz olursa her zaman sizlerle irtibat halinde oluruz.  Algısal olarak da toplumumuzun bize alışması çok önemli… Daha yeni bir kurumuz. 1 yıla yakın bir süredir hizmet veriyoruz. Kurum olarak bize yakın bir yerde park yapılması bize büyük avantaj sağlayacaktır” ifadelerini kullandı. 
Kurum Sahibi Enver Birim, “Fethiye’de zihinsel engelli bireylerimizin ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir merkez olmadığından, bakanlık tarafından 2023 yılı Nisan ayında açılışımızı yaptık. Şu an aktif olarak 56 engelli bireyimize hizmet veriyoruz, 32 çalışanımız var. Bu şekilde hizmet vermeye devam ediyoruz. Toplam kapasitemiz 65 kişi, 7-8 kişilik kontenjanımız boş durumda.  O da en yakın zamanda herhalde dolacak. Çünkü başvuru dosyaları geliyor. Böyle engelli alanında çalışmalar yapılmasını destekliyoruz. Kısmet olursa başkanlığınız sürecinde bu tür faaliyetleriniz olursa, bizler de bunlardan faydalanabilirsek çok mutlu oluruz” açıklamasında bulundu.  

Kökten, 'Ortak Akıl Ve İşbirliği İle Projeler Üreteceğiz'

Merkezde kalan engelliler ve yakınlarının taleplerini dinleyen Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten açıklamasında, “Park ile ilgili yoğun bir talep var. Bildiğiniz gibi imar planı olmayan yerler var. Bizim projelerimizin başında bütüncül imar var. İmarı yaptığımız zaman mahallemizde sosyal tesisler, parklar ve yeşil alanların belirlenmesi gerekiyor. İmar planını uyguladıktan sonra da mahallelerimizde parklar ve spor alanları ile ilgili çalışmalarımız olacak. Seydikemer’de 10 yılda 11 adet halı saha hizmete sunulmuş. Biz gençlerimiz ve geleceğimiz için bu tarz projeleri destekleyeceğiz. Bu kurumun bizim için önemi ve yeri farklı. Her zaman iletişim halinde olacağız. Seçimden sonra da buradaki kardeşlerimiz için elimizden geleni yapacağız. Ben ve ekibim herkesin bir engelli adayı olduğunun bilincindeyiz. Sizlerle ortak akıl ve işbirliği içerisinde projeler üreteceğiz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme