• Haberler
  • Siyaset
  • Kökten 'Fethiye'ye hizmet için Ankara'da bakanlıkların kapısını aşındıracağım'

Kökten 'Fethiye'ye hizmet için Ankara'da bakanlıkların kapısını aşındıracağım'

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten Cumhur İttifakı İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Ak Parti ve MHP İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin tanışma toplantısına katılım yoğun oldu. Kökten yapılacak olan hizmetler için merkezi hükümetin desteğine dikkat çekerek 'Ankara'da çalmadığım kapı kalmayacak'dedi.

  • 695

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten  Cumhur İttifakı İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi.  Ak Parti ve MHP İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin tanışma toplantısına katılım yoğun oldu. Kökten yapılacak olan hizmetler için merkezi hükümetin desteğine dikkat çekerek "Ankara'da çalmadığım kapı kalmayacak"dedi.

Cumhur İttifakı paydaşları Ak Parti ve Milliyetçi   Hareket Partisi İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı toplantıya Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Av. Murat Çağlar Ayıkol, Ak Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı olan Özay Karagöz, Ak Parti Fethiye İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülhanım Boz, Ak Parti Fethiye İlçe Gençlik Kolları Başkanı   Sinan Cengil, Fethiye Ülkü Ocakları Başkanı Oguzhan Teke ve çok sayıda partili katıldı. Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Av. Murat Çağlar Ayıkol toplantıda yaptığı konuşmada "SKM kapsamında yaklaşık 15 günden buyana çalışmalarımıza devam ediyoruz. Saha çalışmalarımızda halkımızdan aldığımız güzel tepkiler ile 31 Mart tarihinde Cumhur İttifakı'nın bayrağını Fethiye'de dalgalandıracağız"dedi. 

 

Kökten 'Fethiye'ye hizmet için ankara'da bakanlıkların kapısını aşındıracağım'


Kökten "seçmenimiz merkezi hükümetin desteğini fethiye'de  görmek istiyor"  


Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten toplantıda yaptığı konuşmada"  Saha çalışmamaızda edindiğimiz bilgi mevcut yönetimin ilgisizliğinden şikayetçi. Fethiye'de yapılacak olan hizmetlerde halkın görüşü merkezi hükümetin desteğinin getirilmesidir. Şimdiye kadar sahada yaptığımız çalışmada halkımızdan çok güzel tepkiler aldık. Biz kendi işyerimizde çalışan arkadaşlarımıza hiç bir zaman siyasi görüşünü sormadığımız  gibi Fethiye Belediyesinde çalışan arkadaşlarımızında  hiç bir zaman siyasi görüşüyle düşüncesiyle  ilginmeyeceğiz. Sahadan aldığımız mesaj ile 31 Mart akşamı kazanan taraf biz olacağız. Hiç himseyi ötekileştirmeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bize veya  Cumhur İtifakına gönül koyan bir seçmenimiz varsa  ben Muhammet Kökten olarak  gidip elini öpmeye gönlünü almaya hazırım. Bizim hedefimiz merkezi hükümetin desteğini Fethiye'ye getirmektir. Seçmenimiz Fethiye'nin  sorunlarının çözümünün  merkezi hükümetin desteği ile olacağının farkında. Göreve geldiğimizde  Fethiye'nin sorunları için Ankara'da ilgili Bakanlıkların kapılarını aşındıracağım"dedi. Milliyetçi Hareket Partisi Fethiye İlçe Başkanı Av. Abdulkadir Tekin rahatsızlığı nedeni ile toplantıya katılamazken İlçe Başkanını temsilen  İlçe Başkan Vekili Sekçuk Coşkun katıldı.

 

Kökten 'Fethiye'ye hizmet için ankara'da bakanlıkların kapısını aşındıracağım'

Bakmadan Geçme