Kökten, 'Fethiye Engelliler İçin Daha Yaşanılabilir Olacak'

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Zihinsel Engelliler Derneği'ni ziyaret etti. 

  • 548

Kökten, 'Fethiye Engelliler İçin Daha Yaşanılabilir Olacak'

Sohbet havasında geçen ziyarette Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Fethiye Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Necdet Yaman’ın sorunlarını dinledi. Engellilere yönelik projelerini anlatan Başkan Adayı Kökten, engellilere yönelik hizmet sunan sivil toplum kuruluşları ile işbirliği içerisinde Fethiye’yi engelliler için daha yaşanılabilir bir şehir haline getireceklerinin altını çizdi. 

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten yaptığı açıklamada, “Fethiye Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Sayın Necdet Yaman ile birlikte engellilere yönelik hayata geçireceğimiz projeler ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunduk. Fethiye bildiğiniz gibi deprem bölgesinde yer alıyor. Olası bir afet anında engelliler için neler yapabileceğimiz hususunda istişarelerde bulunduk. Kendileri ile inşallah 1 Nisan’dan itibaren daha güzel çalışmalara imza atacağız. İşbirliği içerisinde Fethiye’yi engelliler için daha yaşanabilir bir şehir haline getireceğiz” ifadelerini kullandı. 

Fethiye Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Necdet Yaman açıklamasında, “Başkan Adayı Sayın Muhammet Kökten sorunlarımızı dinledi. Bizim yaşadığımız sıkıntıları yakından bildiğini ifade etti. Çıktığı bu yolda kendisine ve ekibine başarılar diliyorum. Omuz omuza engellilerin sorunlarını daha rahat bir şekilde çözüme kavuşturacağımızı düşünüyorum. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
 

Bakmadan Geçme