Kökten'den Esnaf Ziyaretleri

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten beraberindeki heyetle birlikte, Mustafa Kemal Bulvarı ve Ovacı Köprüsü arasında esnaflara ziyarette bulundu.

  • 362

Esnaflar tarafından ilgiyle karşılanan Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, projeleri ve çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.

Fethiye’nin kronikleşen sorunlarını ortadan kaldıracaklarını kaydeden Başkan Adayı Kökten, 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde bir oy kendisi için bir oy da Cumhur İttifakı AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın için istedi. 

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten yaptığı açıklamada, “Mustafa Kemal Bulvarı ve Ovacı Köprüsü arasında hizmet sunan esnaflarımızı ziyaret ettik. Fethiye’nin geleceğine ilişkin değerlendirmelerde bulunduk. Projelerimiz ve çalışmalarımız hakkında bilgilendirmelerde bulunuyoruz. Göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımız talepleri ağırlıklı olarak imar, otopark, körfez ve trafik… Artık bunlar yıllardır çözüm bekleyen kronik sorunlar. Hepsinin çözüm önerileri projelerimizde yer alıyor. Göreve geldiğimiz takdirde öncelikli olarak bu çalışmaları hayata geçireceğiz. Bir oy Fethiye için Muhammet Kökten’e, bir oy da büyükşehir belediye başkan adayımız Aydın Ayaydın hocam için istiyorum” dedi.

Yorumlar 1
Aydinç 27 Şubat 2024 22:31

Kendisine sorun bakalım;; "Göcek tüneli ücretsiz olacak" demişlerdi, bunu gerçekleştirmek için ne yapacak? Altın madenlerindeki yeraltı kaynaklarımızın ? i yurtdışına taşınıyor, kendisi huzurlu ve mutlu mu?

Bakmadan Geçme