Kökten, 'Anjiyo Cihazı Yakında Hizmette Olacak'

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Fethiye Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti. Uzun yıllardır Fethiye'de beklenen anjiyo cihazı hakkında bilgiler alan Başkan Adayı Kökten, cihazın yakında hizmette olacağını belirtti. 

  • 641

Kökten, 'Anjiyo Cihazı Yakında Hizmette Olacak'

Anjiyo cihazının kurulumunun tamamlandığını kaydeden Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, kısa bir zaman içerisinde de eğitim sürecinin tamamlanacağını belirtti.

Kökten, 'Anjiyo Cihazı Yakında Hizmette Olacak'

Fethiye Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Yavuz Okulu ile istişarelerde bulunan Başkan Adayı Kökten, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın personele karanfil dağıtarak günlerini kutlamayı da ihmal etmedi. 

Kökten, 'Anjiyo Cihazı Yakında Hizmette Olacak'

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten yaptığı açıklamada, “Anjiyo cihazını Fethiye yıllardır bekliyordu. Halkımız için büyük önem taşıyor. Geçmiş dönem Milletvekilimiz Sayın Yelda Erol Gökcan tarafından bu süreç başlatılmıştı. Yakın bir zamanda gerekli eğitimler tamamlandığı zaman cihazın devreye alınacağını öğrendik. İlgili personel husus hakkında bizlere bilgiler aktardı. Şu anda tüm kurulumları bitti. Fethiye için güzel bir hizmet. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın personellere karanfil dağıtıp, günlerini kutladık” şeklinde konuştu.
 

Bakmadan Geçme