Kocaelispor maçını Serhad Ürkmez yönetecek

3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, Cumartesi günü kendi sahasında Kocaelispor'u ağırlayacak. Yoğun bir taraftar desteğinin beklendiği karşılaşmayı İstanbul Bölgesi hakemlerinden Serhad Ürkmez yönetecek.

  • 1527
Kocaelispor maçını Serhad Ürkmez yönetecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak karşılaşmaya Kocaeli’nden de taraftarların geleceği bildirildi. Lacivert beyazlılar, Teknik Direktör Mustafa Ceviz yönetiminde Kocaelispor hazırlıklarını son aşamaya getirdi. Erokspor maçını kazanarak zirve takibi sürdürmek isteyen Fethiyespor’da kart cezalısı Cemal Şener ve sakatlığı bulunan Aykut Sarıdoğan takımdaki yerini alamayacak. Ligde 40 puan ile lider durumda bulunan Kocaelispor’u devirerek zirve takibini sürdürmeyi hedefleyen Fethiyespor; taraftar desteği ile sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor. Öğrencilerin ücretsiz izleyeceği karşılaşma Cumartesi günü saat 13.30’da Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak. Bu zorlu mücadeleyi İstanbul Bölgesi hakemlerinden Serhad Ürkmez yönetecek.Maçın yardımcı hakemliklerini iseyine İstanbul Bölgesi’nden Agah Kaan Kuloğlu ve Alican Uz yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise aynı bölgeden Atakan Kozik… 

Maçın hakemi Serhad Ürkmez, 31 Ocak 2016 tarihinde Fethiye Şehir Stadı’nda oynanan Fethiyespor-Nazilli Belediyespor karşılaşmasını yönetmişti. Lacivert beyazlılar bu maçı Hakan Kutlu’nun kaydettiği golle 1-0 kazanmıştı. Fethiyespor’un şimdiki kaptanı Sabri Turgut ve devre arasında takımdan ayrılan Fatih Üge o dönem Nazilli ekibinde forma giymişti. 

Kocaelispor maçını Serhad Ürkmez yönetecek
Kocaelispor maçını Serhad Ürkmez yönetecek
Kocaelispor maçını Serhad Ürkmez yönetecek

Bakmadan Geçme