KISKANÇLIK CİNAYETİNDE KARAR ÇIKTI

Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı Yeni Mahalle'de, sevgilisi ile ilişkisi olduğunu iddia ettiği arkadaşı Mustafa Cömert'i bıçaklayarak öldüren, yanındaki Azerbaycan uyruklu kadını ise ağır yaralayan Selim Akyüz hakkında karar çıktı.

  • 1777
KISKANÇLIK CİNAYETİNDE KARAR ÇIKTI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı Yeni Mahalle'de, sevgilisi ile ilişkisi olduğunu iddia ettiği arkadaşı Mustafa Cömert'i bıçaklayarak öldüren, yanındaki Azerbaycan uyruklu kadını ise ağır yaralayan Selim Akyüz hakkında karar çıktı. Akyüz, öldürme ve yaralamaktan dolayı toplam 27 yıl 9 ay hapis cezası ile cezalandırıldı.

Fethiye Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanan Selim Akyüz, son sözünde “Nazifa ile dini nikahlı evliydik. Pişmanım” ifadelerini kullandı.
Fethiye Yeni Mahallede 29 Mart 2021 tarihinde yaşanan olayda Mustafa Cömert 4 yıldır birlikte yaşadığı Azeri sevgilisi Nazifa Mustafayeva ile ilişkisi olduğunu düşündüğü arkadaşı Selim Akyüz'le sokakta karşılaştı. Aralarındaki tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Akyüz cebinden çıkardığı bıçakla önce Cömert'i, sonra da kendisine engel olmak isteyen yanındaki Nazifa'yı defalarca bıçakladı. Ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan Mustafa Cömert yaşamını yitirirken, sevgilisi Nazifa'da uzun süre tedavi görmüştü. Tutuklanıp ceza evine konulan katil zanlısı Selim Akyüz, Fethiye Ağır Ceza Mahkemesinde iki kez müebbet hapis cezasıyla yargılanırken, Akyüz için karar çıktı. Nazifa ile dini nikahlı olduğunu da söyleyen tutuklu sanık Selim Akyüz, “Olaydan dolayı pişmanım” dedi.
 

Bakmadan Geçme