KIRSAL MAHALLELERİN YOLLARI YENİLENİYOR

Muğla'nın Yatağan ilçesinde Muğla Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığının desteğiyle kırsal mahallerin zemin iyileştirme çalışmaları aralıksız sürüyor.

  • 600

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Yatağan Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç ve Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ile birlikte Muğla Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığının desteğiyle Yatağan ilçesinde yapılan kırsal mahalle yollarında incelemelerde bulundu.
 
Devletin vatandaşının yanında ve hizmetinde olduğunu belirten Muğla Valisi Orhan Tavlı “Vatandaşlarımızın ilettiği ihtiyaç ve talepleri Devletimizin imkânları dâhilinde el birliğiyle yerine getirilmektedir” ifadelerini kullandı.
 
Kırsal Mahallelerin ulaşım yollarının yapımında emeği geçenlere teşekkür eden Vali Orhan Tavlı “Yol medeniyet ve hayattır. Yol kırsal mahallelerimizin ekonomik ve sosyal hayatını desteklemektedir. Yol, geçtiği yerlerdeki vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunabilmemizi sağlamaktadır. Amacımız kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın yaşam şartlarını daha da yükseltmektir” dedi.
 

Bakmadan Geçme