Kendisini dolandırdığını ileri sürdüğü şahsı böyle ifşa etti
Adana Merkez Otogarı'nda ayran satan ve 'Yılancı Osman' olarak tanınan Osman Aslan, işgaliye belgesi alacağı vaadiyle 50 bin lira verdiği kişiye tepki olarak otogarın birçok yerine 'faizci ve hırsız' yazılı afişler astı. Olay sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Adana otogarında ayran sattığı tezgahına zabıta tarafından el konulan ve daha sonra 'sana işgaliye belgesi alacağım' diyen bir şahıs tarafından 50 bin lira dolandırıldığını öne süren Yılancı Osman, kendisini dolandırdığını iddia ettiği kişinin fotoğrafını otogarın birçok noktasında astı.
Sosyal medyada, ayran sattığı tezgahta yılan beslediği için 'Yılancı Osman' olarak tanınan Osman Aslan'ın Merkez Otogarı'ndaki tezgahına zabıta tarafından geçen aralık ayında el konuldu. Bir süre sonra Osman Aslan, N.A. ile tanıştı. N.A. iddiaya göre, 'sana işgaliye belgesi alacağım' diyerek Osman Aslan'dan 50 bin lira aldı.
Bakmadan Geçme





