Kaymakam Böke'den 15 Temmuz Mesajı 

Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke'nin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Mesaj yayımladı.

  • 359
Kaymakam Böke'den 15 Temmuz Mesajı 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:
“15 Temmuz 2016 tarihinde devletimize ve milletimize karşı başlatılan milletimizin istiklal ve istikbaline, birlik ve bütünlüğüne kasteden, milli iradeyi ve demokrasiyi ortadan kaldırmayı hedefleyen hain darbe girişimi gerçekleşmişti.
Aziz Milletimiz, 15 Temmuz Gecesinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla tek vücut olmuş, üzerine yağan mermilerin üzerine elindeki şanlı bayrağımız ve yüreğindeki vatan sevgisiyle yürümüş, darbe girişimine karşı sergilediği bu şanlı direnişle vatanından, bayrağından ve devletinden hiçbir zaman vazgeçmeyeceğini tüm dünyaya bir kez daha ilan etmiştir. 

Milletimizin 15 Temmuz’da gösterdiği irade, başka hiçbir milletin yapamayacağı ve cesaret edemeyeceği bir sahiplenme ve savunmadır. Milletimiz, tarih boyunca hiç kimsenin boyunduruğu altına girmemiş, bağımsızlığı için amansız mücadeleler vermiş, bu uğurda canını verse de egemenliğini kimseye teslim etmemiştir. 
Tarihimizde birliğimize, vatanımıza, toprağımıza ve geleceğimize kast eden hiçbir saldırı, hiçbir kalkışma başarılı olamamıştır, olamayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, 15 Temmuz'un yıldönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve O'nun kahraman silah arkadaşları ile 15 Temmuz şehitleri başta olmak üzere bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan kahraman gazilerimizi bir kez daha sonsuz minnet, şükran, rahmet ve saygıyla yâd ediyorum. Gazilerimize şükranlarımı sunuyor sağlıklı uzun ömürler diliyorum.”
 

Bakmadan Geçme