Kaymakam Balcı görevine başladı, Kaymakam Balcıoğlu veda etti

Ağrı İli Diyadin İlçesi Kaymakamı olarak görev yapmaktayken Fethiye Kaymakamlığı'na  atanan Alper Balcı görevine başladı. Alper Balcı'nın yeni görevine başlamasından sonra Fethiye Kaymakamlığı görevinden ayrılan  Dalaman Havalimanı Hudut Mülki Amiri Hayrettin Balcıoğlu veda mesajı yayınladı.

  • 1713
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kaymakam Balcı görevine başladı, Kaymakam Balcıoğlu veda etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Kaymakamı olarak atanan Alper Balcı yeni görevine başladı. Kaymakam Balcı’nın görevine başlamasının ardından 17 Aralık’tan bu yana Fethiye Kaymakamlığı görevini vekaleten yürüten Hayrettin Balcıoğlu Fethiye Kaymakamlığı görevinden ayrıldı. Dalaman Mülki İdari Amiri olarak görevine devam edecek olan Hayrettin Balcıoğlu Fethiyeliler için veda mesajı yayınladı.
Vekaleten de olsa Fethiye Kaymakamlığı’nı yürüttüğü sırada yaptığı çalışmalar ile adından söz ettiren Hayrettin Balcıoğlu veda mesajında “Saygıdeğer Fethiye’li Hemşehrilerim ,Dalaman Havalimanı Hudut Mülki İdare Amiri iken, İçişleri Bakanlığımızın şahsıma verdiği ek görevle, 17.12.2021 tarihinden itibaren güzel Fethiye'mize  Kaymakam olarak hizmet etmekteyim. Görev yaptığım 3 ayın sonunda, Bakanlığımızca  Fethiye Kaymakamı olarak görevlendirilen Sayın Alper BALCI kardeşime, 21.03.2022 tarihi itibariyle  görevimi devrediyorum. Fethiye’de görev yaptığım süre içerisinde desteklerini esirgemeyen Valimiz Sayın  Orhan TAVLI’ya, tüm Kamu Kurum ve Kuruluşlarımızın değerli yönetici ve çalışanlarına, sevgili muhtarlarımıza, gazilerimize, S.T.K. temsilcilerimize çok teşekkür ederim. Her zaman haber ve yazıları ile bana ışık tutan, vatandaşımızın her türlü derdini dert edinen, tüm yerel basın mensuplarımıza, nihayetinde hizmet etmekten onur ve gurur duyduğum değerli Fethiye halkına teşekkürlerimi ve şükranlarımı arz ederim” dedi.

Bakmadan Geçme