Kayınbirader Dehşeti: Eniştesini Vurarak Öldürdü
İstanbul Şişli'de kavga ettiği eşini ikiz kardeşinin evinden almaya giden şahıs kayınbiraderi tarafından silahla vuruldu. Hastaneye kaldırılan şahıs hayatını kaybederken, kayınbiraderin olayı gerçekleştirdikten sonra kaçma anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

25 suç kaydı olduğu ortaya çıktı
Olaydan sonra kaçan Suat S., polis ekiplerinin yaptığı çalışma sonrası yakalanarak gözaltına alındı. Polise verdiği ilk ifadesinde, "Ablama kötü davranıyordu, çok alkol alıyordu" diyen Suat S.’nin 25 suç kaydı olduğu öğrenildi. Saldırı sonrası kaçma anı ise güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde kayınbiraderin eniştesini vurduktan sonra kaçtığı o anlar görülüyor.
Sokakta esnaflık yapan F. Malik, "Siparişe gidip geldiğimde polis burayı kapatmıştı. Aracın içerisindeki adama silah çekti. Daha sonra adam kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti" dedi.
Bakmadan Geçme





