Kayaköy İkinci El Pazarı İlgi Görüyor: Her Pazar Ziyaretçilerini Bekliyor
Fethiye'nin turistik mahallelerinden Kayaköy'de kurulan ikinci el pazarı, hem üreticileri hem de ziyaretçileri bir araya getiriyor. El emeği ürünlerden ikinci el eşyalara kadar birçok ürünün yer aldığı pazar, her pazar günü ziyaretçilerini ağırlıyor.
Pazarda stant açan Esin Dereyüzü ise Kayaköy’e beş ay önce taşındığını ifade ederek, yıllarca öğretmenlik yaptığını ve yurt dışında Türkçe öğretmenliği görevinde bulunduğunu anlattı.
Dereyüzü, “Süheyla Hanım ile tanıştıktan sonra birlikte bu pazarı büyütmek için çalışmaya başladık. Eski alanımız kapanınca yeni bir yer arayışına girdik ve yaklaşık 7 haftalık çalışmanın ardından bu alanı oluşturduk. Bir WhatsApp grubumuz ve yeni açtığımız bir Instagram sayfamız var. Burada hem keyifli vakit geçiriyoruz hem de satışlarımızı yapıyoruz. Gelen ziyaretçiler de ortamdan oldukça memnun kalıyor.” ifadelerini kullandı.
-
fethiye
-
kayaköy
-
ikinci el pazarı
-
el emeği ürünler
-
süheyla gürbüz
-
esin dereyüzü
-
burcu kantar
-
yöresel ürünler
-
pazar
-
alışveriş
Bakmadan Geçme