KARŞILAŞMAYI DEĞERLENDİRDİLER

Fethiyespor 12. hafta karşılaşmasında Sarıyer ile evinde 1-1 berabere kaldı. İç sahada alınan 1 puan sonrası Teknik Direktör Mesut Toros, Genel Kaptan Nacit Çatal ve Takım Kaptanı Selçuk Alibaz açıklamalarda bulundu.

  • 1310
KARŞILAŞMAYI DEĞERLENDİRDİLER
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor evinde aldığı 1 puan sonrasında ligin 11. sırasına yükselirken puanını da 15’e çıkardı. Karşılaşma sonrasında Teknik Direktör Mesut Toros, Genel Kaptan Nacit Çatal ve Takım Kaptanı Selçuk Alibaz açıklamalarda bulundu.
TEKNİK DİREKTÖR TOROS,“RAKİBİMİZ SADECE ORTA SAHA OYUNU OYNADI”
Teknik Direktör Mesut Toros,” İlk yarı oynanan futbol bizi memnun etmedi. Rakibin en güçlü yerinin orta saha olduğunu antrenmanlarda çalışmıştık. Maalesef ilk yarı bunu uygulayamadık. Aslında ortada bir maç geçti. İkinci yarı biraz daha istediklerimiz sahaya yansıtıldı. İyi bir mücadele verdik. Bizim takımın en büyük gücü sahada mücadele etmesi. Sonuna kadar savaşıyorlar. Eksiklerimizi biliyoruz. Özellikle Mustafa’nın pozisyonu gol olsaydı maçı kazanmıştık. Rakibimiz sadece orta saha oyunu oynadı. Hücum olarak eksikliklerimiz var bunları biliyoruz. Her şeye rağmen pozisyonlar ürettik. Alınan puan, puandır diye düşünüyoruz. Sarıyer tecrübeli oyunculardan kurulu bir takım. Önümüzde Buca karşılaşması var. Bu maç çok önemli. Hazırlıklarımıza devam edeceğiz. Buca’dan puan ve puanlarla gelmeyi düşünüyoruz” dedi.
GENEL KAPTAN ÇATAL,”BU HAFTA ÇOK İYİ HAZIRLANMIŞTIK”
Genel Kaptan Nacit Çatal,” Bu hafta çok iyi hazırlanmıştık fakat istediğimiz golleri atamadık. Kanat bölgesinde eksiklerimiz bulunuyor. Rakip kalede baskılar yaptık fakat galibiyet golünü bulamadık. Daha bir şey bitmiş değil. Önümüzde ki hafta Buca maçı var. Bu maça iyi bir şekilde hazırlanacağız. Beraberlikler sonucunda moral olarak biraz düşüğüz. En kısa sürede toparlanacağız. Aynı zamanda genç oyuncularımıza da fırsatlar veriyoruz. Maç oynadıkça daha iyi seviyelere geleceklerine inanıyoruz” diye konuştu.
TAKIM KAPTANI ALİBAZ,”KONSANTRE HATALARINDAN DOLAYI BASİT GOLLER YİYORUZ”
Takım Kaptanı Selçuk Alibaz,” Sahaya kazanmak için çıkmıştık. Maça iyi başlayamadık ve erken bir gol yedik. Konsantre hatalarından dolayı basit goller yiyoruz. Her şeye rağmen iyi dönüş sağlıyoruz. Fakat bugün galibiyet için yetmedi. Oyun olarak da yeterli bir performans sergileyemedik. Son atak gol olsaydı maçı kazanabilirdik. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Eksiklerimiz var. Bunları herkes biliyor” ifadelerini kullandı. 
KARŞILAŞMAYI DEĞERLENDİRDİLERKARŞILAŞMAYI DEĞERLENDİRDİLERKARŞILAŞMAYI DEĞERLENDİRDİLER

Bakmadan Geçme