Karşılaşmayı Bilal Köseoğlu yönetecek

3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, evinde Halide Edip Adıvarspor'u ağırlayacak. Geçtiğimiz hafta deplasmanda üçüncü yenilgisini alan Fethiyespor, evinde kazanıp liderliği korumak istiyor. Pazar günü saat 13.00'te Fethiye Şehir Stadı'nda seyircisiz oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren lacivert beyazlılar, 3 puana odaklandı. Teknik Direktör Mesut Toros, 'İlk yarıyı lider olarak bitirmek istiyoruz. Kalan maçlarımızı 3 puanla kapatmak arzusundayız' ifadelerini kullandı.

  • 862
Karşılaşmayı Bilal Köseoğlu yönetecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor, Halide Edip Adıvarspor maçı hazırlıklarını son aşamaya getirdi. Perşembe günü çift kale antrenman maçı ile bu maçın provasını yapması beklenen Fethiyespor’da tek hedefin galibiyet olduğu belirtildi. Fıtık ameliyatı olan Harun’un yanı sıra Erkan Kapar ve Bülent Kalecikli’nin sakat olması nedeniyle kadroda yer alamayacakları belirtildi. Ölüdeniz Tesisleri’nde teknik ve taktik ağırlıklı çalışan futbolcuların moral ve motivasyonunun yüksek olduğu gözlenirken; Teknik Direktör Mesut Toros, bireysel hatalar yapılmaması konusunda futbolcularını sık sık uyardı. 

HAKEM AMASYA BÖLGESİNDEN
Fethiyespor-Halide Edip Adıvarspor karşılaşmasını Amasya bölgesinden Bilal Köseoğlu yönetecek olup, yardımcılıklarını Erzurum bölgesinden Ömer Lütfü Aydın ve Ordu bölgesinden Metin Yalçın yapacak. Maçın dördüncü hakemi de Amasya bölgesinden Aslan Gökhan Çelik… 

ÖNEMLİ BİR MAÇ
Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, “Bu hafta pazar günü gerçekten önemli bir maç oynayacağız. Rakibimizin 6 maçlık yenilmezlik serisi var. 5 beraberlik, bir galibiyeti var. Tabi ki sahada bir oyun felsefeleri var kendilerine göre. Bu 6 maç tesadüfi olamaz. Biz de buna göre önlemlerimizi alıp çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi. 

Toros, “Lider olunca karşımıza takımlar farklı bir motivasyonla çıkıyorlar. Bence ligimizde birçok sürpriz oluyor. Onlardan bir tanesi de bizdik. Mağlubiyet hiç beklemiyorduk. En kötü berabere biter diye düşünüyorduk. Maalesef öyle olmadı. Herkes herkesi yenebiliyor. Bizim hedefimiz olduğu için bizim için avantajlı olduğunu düşünüyoruz. Çünkü herkesin hedefi olduğu zaman herkes biraz daha farklı maçlara çıkıyor. Ama biz hedef takım olduğumuz için herkes bize karşı farklı bir şekilde oynamaya çalışıyor. Farklı motivasyonla oynamaya çalışıyor. Bunda biraz maç şansının da önemi var. Futbol psikoloji. Biz de buna çok inanıyoruz. Biz profesyoneliz. Hiç bir zaman geçmişi düşünmüyoruz. Önümüzdeki önemli maça hazırlanıyoruz”ifadelerini kullandı. 

Bakmadan Geçme