Kardalen Sanat Derneği'nden resim sergisi

Fethiye Kardelen Sanat Derneği dört yıldır düzenlediği Karma Sergisini bu sene de 25-26-27 Mayıs'ta tekrardan düzenledi.

  • 589

FKM Sergi Salonunda düzenlenen sergide, dernek bünyesindeki atölyelerden ve üyelerin kişisel çalışmalarından örnekler yer aldı.


Ziyaretçilerin beğenisini alan sergide konuşma yapan yönetim kurulu saymanı Necip Tuğru, Türk Sanat Müziği koro çalışmaları ile başlayan dernek faaliyetinin 2022 yılından bu yana çakıltaşı ile resim, seramik, heykel, kurdele nakışı, resim ve yaratıcı drama, gitar dallarında da atölye çalışmaları ile hız kazandığını ifade etti.


Dernek bünyesinde yazın da mevcut faaliyetlerin devam edeceğini, özellikle çocuklara ve gençlere yaz tatilinde sanat ile ilgili çalışmalara ağırlık vereceklerini de ifade eden Necip Tuğru, sergiye gelen ziyaretçilere kaligrafi yazı ile kitap ayracı hazırlayan Türkan Şohoğlu'nun standının dikkat çektiğini belirtti.
Kardalen Sanat Derneği'nden resim sergisiKardalen Sanat Derneği'nden resim sergisiKardalen Sanat Derneği'nden resim sergisi

Bakmadan Geçme