Karaman, 'Güzel günler bizi bekliyor'

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle açıklamada bulundu.

  • 679
Karaman, 'Güzel günler bizi bekliyor'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada, “Bu zor süreçte, inşallah Ramazan Bayramı akabinde de güzel günler bizi bekliyor. Turizm sezonu da yaklaşıyor bir andan. Güzel de bir hareketlilik var. Bu sene ilk defa hem dini bir bayram hem de milli bayram üst üste geliyor. İlçemizde de bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan Bayramı'nı idrak edeceğiz. Bugün arife günü. Yarın hem Fethiye'mizde hem de tüm Türkiye'de bayramı kutlayacağız. Devamında milli bayramımız, çocuklarımıza özellikle armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayacağız. Pazar günü Beşkaza Meydanı'nda büyük bir etkinlik planladık. Ulusal bir halk oyunu etkinlikleri yapacağız. Vatandaşlarımızı da pazar günü saat 12.00’den itibaren Başkaya’daki programlarımıza davet ediyoruz. Tüm Fethiyeli ve Fethiye'ye tatil amaçlı gelen vatandaşlarımıza hayırlı bayramlar diliyoruz” ifadelerini kullandı.
“Tüm tedbirleri almış durumdadır”
Konuşmasına devam eden Karaman, “İçişleri Bakanlığı'mız tüm tedbirleri almış durumdadır. Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için bugünden pazar günü gecesine kadar sıkı tedbirler alacağız. İlçemizde yaşayan deprem bölgesinden gelen misafirlerimizi de unutmadık. Onları da bayram boyunca ziyaret edeceğiz. Çocukları sevindireceğiz, ailelerin de en azından acılarının dinmesine yardımcı olacağız. Yardımseverlerimizin desteğiyle onlara da destek olmaya devam edeceğiz. Onların da bayramını bu vesileyle tebrik ediyorum” dedi. 

Bakmadan Geçme