Fethiye protokolünden bayram ziyareti

Ramazan Bayramı dolayısıyla Fethiye Kaymakamlığı tarafından belirlenen bayramlaşma programı kapsamında Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne ziyaret gerçekleştirildi.

  • 363
Fethiye protokolünden bayram ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, Fethiye İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Mustafa Çiçek ile daire amirleri ilk olarak Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ettiler. Dernek Başkanı Namık Ünal ve gazilerin bayramını kutlayan Kaymakam Karaman, taleplerini de dinledi. 


Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal yaptığı açıklamada, “Mübarek Ramazan Bayramı’nın ilk günü derneğimizde Sayın Kaymakamımızı, Emniyet Müdürümüzü, Jandarma Komutanımızı ve daire amirlerimizi ağırladık. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Sayın Kaymakamımızın ilçemizde uyumlu bir kadroya sahip” ifadelerini kullandı.  


Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman açıklamasında, “Bayramlar, kardeşlik ve birlik beraberlik duygularının özellikle pekiştiği, geliştiği anlardır. Bu coşkuyla birlikteliğimizi idrak ediyoruz. İlk olarak Kaymakamlık olarak bayramlaştık. Programlarımıza gün içinde depremzede vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Onlarla birlikte bayramı paylaştık. Diğer programlarımızın ardından canlarını feda eden şehitlerimiz için önemli bir yer olan şehitler derneğini ziyaret ettik. Tekrardan tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı kutluyorum. Bayramın tüm İslam ailesine sağlık ve huzur getirmesini diliyorum” dedi. 
 

Bakmadan Geçme