Karaca, 'STK'lar Arasında Birlikteliği Sağladık'

Seçim ziyaretlerine her gün yenilerini ekleyen Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'ne de ziyarette bulundu. Karaca, 'Başkanımızla seçim çalışması kapsamında değil, nezaket ziyareti amacıyla görüşmek istedik' dedi. 

  • 552

Karaca, 'STK'lar Arasında Birlikteliği Sağladık'

Kooperatif Başkanı İsmail Başoğlu, Başkan Alim Karaca'yı ve meclis üyelerini kapıda karşıladı. Sohbet havasında geçen görüşmede Karaca; seçim çalışmalarını değerlendirerek, siyasete adım attığı yıllara döndü. Fethiye’deki sivil toplum kuruluşları arasındaki birlikteliği sağladıklarını belirten Karaca, uyumlu bir şekilde çalışmaya devam edeceklerini söyledi. 

Karaca, 'STK'lar Arasında Birlikteliği Sağladık'

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu yaptığı açıklamada, “Alim başkan döneminde esnaf-belediye işbirliğinin en güzel çalışma örneğini gösterdi. Biz de bundan dolayı çok mutluyuz. Alim başkan tekrar başkan olduğunda sorunlarımızı birebir iletme imkanımız olacak. Kendilerine başarılar diliyorum ve tüm çalışmalarında arkasında olacağımı bilmenizi istiyorum” ifadelerini kullandı. 

Karaca, 'STK'lar Arasında Birlikteliği Sağladık'

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca açıklamasında, “İsmail başkanım bu şehre büyük katkıları olan insanlardan birisidir. Bugün siyasi bir amaçla gelmedik. Bizim için çok önemli ve değer ifade ettiği için ziyaret etme gereği duydum. Birçok aktivitelerde onunla birlikte oluyoruz. Ben İsmail başkanımızla 5 sene içerisinde çok uyumlu şekilde çalıştık ve ileriki süreçte kendisiyle birlikte olma dileğiyle... STK ve odalarımız ile birlikte uyum içerisinde bir dönem daha çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Bakmadan Geçme