Karaca, 'Fethiye'yi Geleceğe Hazırlıyoruz'

Mahalle sakinlerinin talepleri üzerine yenilenen Kesikkapı Parkı'nın açılışı törenle gerçekleştirildi. Törende konuşan Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, 'Her gün bir açılış ve temel atma törenlerimiz oluyor. Fethiye'yi geleceğe hazırlıyoruz' ifadelerini kullandı.

  • 516

Kesikkapı Mahallesi 134. Sokak’ta bulunan parkın açılışına CHP Muğla Milletvekili Gizem Özcan, CHP geçmiş dönem Muğla Milletvekili Ali Cumhur Yaka, Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, Kesikkapı Mahallesi Muhtarı Süzen Taşar, muhtar adayları, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Programda ilk olarak saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşımız söyledi. Törende konuşan vatandaşlar, bu hizmetten dolayı Başkan Karaca’ya teşekkür ettiler. 

Karaca, 'Fethiye'yi Geleceğe Hazırlıyoruz'

PARKIMIZ SİZLERİN TALEBİ DOĞRULTUSUNDA, ALİM KARACA BAŞKANIMIZIN DESTEKLERİYLE YENİLENDİ

Kesikkapı Mahallesi Muhtarı Süzen Taşar yaptığı konuşmada, “Muhtarlığım sürecinde mahallemiz için sizlerin desteğiyle mücadelemizi verdik. MUSKİ tarafından ana su borularımızı yeniledi. Alim başkanımızın önderliğinde yollarımız, yama yapılmadan yenilendi. AYDEM elektrik kablolarını yer altına alarak, trafo güçlendirmesi yaptı. Elektrik voltaj düşüklükleri giderildi. İhtiyaç sahibi mahalle sakinlerimizin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Parkımız sizlerin talebi doğrultusunda, Alim Karaca başkanımızın destekleriyle yenilendi. Vatandaşlarımıza modern bir park sunuldu. Mahallemizdeki hizmetlere katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

Karaca, 'Fethiye'yi Geleceğe Hazırlıyoruz'

BELEDİYE BAŞKANLARIMIZ MAZERET DEĞİL HİZMET ÜRETTİLER

CHP Muğla Milletvekili Gizem Özcan konuşmasında, “Yerel seçimlere artık çok az bir zaman kaldı. Sahada bunun heyecanını görebiliyoruz. 31 Mart sadece bir yerel seçim değil. Çünkü bu seçim hizmet anlayışının devamı anlamı da taşıyor. Bir slogan geliştirilmiş, oy verin hizmet gelsin… Geçtiğimiz dönemlerde biz Fethiye ve Muğla’da nasıl bir anlayış benimsedik, oy verip vermeme durumuna bakmadan nerede ihtiyaç varsa ona uygun hizmet üretildi. Birazdan açılışını yapacağımız bu güzel tesis de bu düşüncenin yansıması. Başkanlarımız zorlu süreçleri geride bıraktı ama bizim belediye başkanlarımız mazeret değil hizmet ürettiler. Belediye başkanımız Fethiye’yi hem ulusal hem de uluslararası platformlarda başarıyla tanıttı. Tanıtmaya da devam edecek. Muğla’ya en büyük yatırımlar belediyelerimiz vasıtasıyla geliyor” diye konuştu. 

Karaca, 'Fethiye'yi Geleceğe Hazırlıyoruz'

KESİKKAPI MAHALLESİ İÇİN HAYALLERİM VE PROJELERİM VAR

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “20 yıldır ihmal edilen Fethiye’nin en eski mahallesi burası. Bizler mahalle sakinlerimizin talepleri doğrultusunda, büyükşehir belediyesi ile birlikte bu mahallede yapılması gereken bütün hizmetleri hayata geçirebilmek için 5 yıl boyunca bu bölgede çalışma yaptık. Altyapı çalışmaları ile BSK sıcak asfalt serimini gerçekleştirdik. Led aydınlatma ve kaldırım çalışmalarını tamamladıktan sonra bu şehri modern bir görünüme kazandırdık. Kesikkapı Mahallesi’nin asbestli borularını değiştirdik. Aminthas’a kadar sokak iyileştirilmesini Fethiye Belediyesi gerçekleştirdi. Bu çalışmalar Fethiye Belediyesi için yeterli mi? Yeterli değil. Benim bu mahalle için hayallerim ve projelerim var. Önümüzdeki dönemde seçimi kazandığımız takdirde kültür rotası projemizi hayata geçirmek istiyoruz. Fethiye Kalesi’nin turizm ve cazibe merkezi haline gelebilmesi adına, alandaki restorasyon ve kazı çalışmaları tamamlanacak. O bölgede bizim çok güzel bir projemiz var. Onu da hayata geçireceğiz. Bu mahalledeki tüm evlerin restorasyonunu gerçekleştirmeyi planlıyorum. Arkeopark projesi ile ilgili çalışmalar devam ediyor” açıklamasında bulundu. 

20 YILDA YAPILMAYAN HİZMETLERİ 5 YILDA TAMAMLADIK

Karaca, “5 yıllık dönemde çok zor şartlar altında belediye başkanlığı yaptık. Pandemi sürecini ve asrın felaketi depremleri gördük. Çok büyük bir ekonomik kriz ile karşı karşıya kaldık. Buna rağmen Fethiye Belediyesi olarak mazeretimiz oldu. 20 yılda yapılmayan hizmetleri 5 yılda tamamladık. 41 mahallemizde hizmetlerimize devam ediyoruz. Her gün bir açılış ve temel atma törenlerimiz oluyor. Büyükşehir belediyemiz ile Fethiye’nin temel sorunlarını çözerekten, ilçemizi geleceğe hazırlıyoruz. Fethiye dünyada gezilip görülecek şehirler arasında ikinci sırada. Türkiye’de de birinci sıraya gelmiş durumdayız. Bu şehir için daha yapacak çok işimiz var” şeklinde konuştu. 

Konuşmaların ardından açılış kurdelesini CHP Muğla Milletvekili Gizem Özcan, Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, Kesikkapı Mahallesi Muhtarı Süzen Taşar ve vatandaşlar birlikte kesti.

Bakmadan Geçme