• Haberler
  • Siyaset
  • Karaca -Otopark ve trafik sorununun çözümü için çalışacağız-

Karaca -Otopark ve trafik sorununun çözümü için çalışacağız-

CHP Belediye Başkanı Adayı Alim Karaca, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Atatürk Caddesi esnaflarından büyük ilgi ve destek görüyor.

  • 1406
Karaca -Otopark ve trafik sorununun çözümü için çalışacağız-
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Belediye Başkanı Adayı Alim Karaca, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Atatürk Caddesi esnaflarından büyük ilgi ve destek görüyor. Esnaflarla sohbetinde Fethiye’de yaşanan sorunların çözümlerini içeren projeleri hakkında bilgi veren Karaca, 31 Marttan sonra uyumlu bir belediye yönetimiyle sorunların konuşulmasının sona erip çözümünün başladığı yeni bir dönemin başlayacağını dile getirdi

CHP Fethiye Belediye Başkanı Adayı Alim Karaca, beraberinde meclis üyesi adayları ve partililerle birlikte, Atatürk Caddesinin bir bölümünü ziyaret etti. Ziyaretlerde esnafların yanı sıra karşılaştığı genç, yaşlı herkesten yoğun ilgi gören Başkan Adayı Alim Karaca, vatandaşlarla da sohbet ederek sorun ve isteklerini dinledi. Alim Karaca, sorunların çözümüne yönelik projelerinden örnekler vererek esnaf ve vatandaşlardan destek istedi. 

 

Özellikle Çarşı Caddesi ve Atatürk caddesi esnaflarından trafik ve otopark sorunu için neler yapılabileceği gibi konulardaki taleplerini dinleyen Alim Karaca, yaşanan sıkıntıların farkında olduklarını belirterek, göreve geldiği takdirde çözüm noktasında gereken çalışmaları hızla yapacaklarını ifade etti.

 

Karaca “Otopark sorunu mutlaka çözülmelidir”

 

Yaşanan sıkıntıların farkında olduklarını belirten Alim Karaca, göreve geldiği takdirde gereken çalışmaları hızla yapacaklarını, esnaf ve vatandaşları rahatlatacak uygulamaları hayata geçireceklerini ifade etti. Otopark ve trafik sorunu konusunda çeşitli çözümler üzerinde durulduğunu belirten Karaca “Fethiyemizde çözülmesi gereken sorunlardan biri de merkezdeki otopark sorunu gelmektedir. Vatandaşlarımızın takdiriyle göreve geldiğimizde, otopark sorununun çözümü için çaba sarf etmek olacaktır. Bu konuda hazırlanan projelerimiz var. Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içinde yürüteceğimiz çalışmalarda otopark alanlarını çoğaltıp, Fethiye merkezde esnafların sıkıntısını çözecek uygulamalarımız olacak” diye konuştu.

 

 

 

Bakmadan Geçme