Kapiz, 'Murat Can bizdeki misyonunu tamamlamıştı'

FRT TV ekranlarında Erdoğan Cankuş'un hazırlayıp sunduğu, Timur Fidan'ın yorumcu olarak yer aldığı Spor Saati programına, Misli.com 3. Lig 4. Grup'ta yer alan Muğlaspor'un Başkanı Erol Kapiz telefonla bağlandı. Takımdan ayrılan gol kralı Murat Can Bölükbaşı için, 'Takımımızda misyonunu tamamlamıştı. Üzüldüğüm konu Antalya kampında Murat Can Bölükbaşı'nın play-off maçlarından 1-2 gün sonra federasyona başvurarak, parasını istemesi oldu' ifadelerini kullandı.

  • 995
Kapiz, 'Murat Can bizdeki misyonunu tamamlamıştı'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Telefon ile yayına bağlanan Muğlaspor Başkanı Erol Kapiz, “Muğlaspor’u sahipsiz bırakmamak adına bir dönem daha başkanlığa aday oldum. Arkadaşlarımızla birlikte güzel bir liste oluşturduk. Geçen yılki kadromuzdan çok fazla oyuncumuz gitti. 15 günde hem hocamızla hem de kalan oyuncularımızla anlaştık. Takımımıza takviyeler yapmak için çalışıyoruz. Bu yıl harcamalarımızda 2 milyon TL’yi geçmemeyi düşünüyoruz. Pandemiden dolayı ülke genelinde ekonomik bir kriz var. Altyapıdan 4 arkadaşımızı profesyonel yapıyoruz. Başka takımlara giden eski oyuncularımızı getirdik. Mütevazı bir kadro kurduk. Büyüklerimizin bize verdiği destekle devam ediyoruz. Belediye başkanlarımız katkı sağlamaya çalışıyor. Fethiyespor bu sene iyi bir kadro kurdu. Şanssız bir play-off dönemi geçirdik. Bu sene gözümüz ve kulağımız Fethiyespor ile Bodrum Belediyesi Bodrumspor’da. Aynı ilin takımlarıyız” açıklamalarında bulundu. 

KENDİSİNE KIRGINIM 
Açıklamasını sürdüren Kapiz, “Murat Can Bölükbaşı bizde misyonunu tamamlamıştı. Üzüldüğüm konu Antalya kampında Murat Can Bölükbaşı’nın play-off maçlarından 1-2 gün sonra federasyona başvurarak, parasını istemesi oldu. İmkanlarımız ölçüsünde oyuncularla sözleşme imzalıyoruz. Salgın sürecinde olmamıza rağmen biz arkadaşlarımızın alacaklarını zamanında ödedik. Murat Can’a kırgınım. Keşke Muğla halkına buna yapmasaydı. Burada çok güzel günleri geçti. Boyumuzu aşan, 600 bin TL civarında para istedi. Öyle bir fikstür çektik ki ilk 6 maçımız başa oynayan takımlarla. Bu hafta oyuncularımız formalarının hakkını vereceklerdir. İnşallah güzel bir sonuçla başlarız. Morale ihtiyacımız var” şeklinde konuştu. 
 

Bakmadan Geçme