Kanserden ölen İskoç Turist için yürüdüler

Evli 2 çocuk annesi bir bankada finans danışmanı olarak çalışan Lındsay Gılfan Blake ülkesinde toprağa verilirken Ölüdeniz'deki Türk, İskoç ve İngiliz arkadaşları toprağa verildiği saatte kansere karşı farkındalık yaratmak için konakladığı otelden devamlı takıldığı kafeye kadar yürüdüler.

  • 1843
Kanserden ölen İskoç Turist için yürüdüler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ölüdeniz’e tatile gelen İskoç’ya  uyruklu Lındsay Gılfan Blake 10 yıl önce yakalandığı kanser rahatsızlığını 2 kez yendi. 12 yıldan bu yana hemen her yıl birkaç kez Ölüdeniz’ e gelen Lındsay Gılfan Blake geçtiğimiz yıl yeniden rahatsızlandı. Önceki gün İskoçya’da Fıfe Cıty ‘de vefat etti. Evli 2 çocuk annesi bir bankada finans danışmanı olarak çalışan Lındsay Gılfan Blake ülkesinde toprağa verilirken Ölüdeniz’deki Türk, İskoç ve İngiliz arkadaşları toprağa verildiği saatte kansere karşı farkındalık yaratmak için konakladığı otelden devamlı takıldığı kafeye kadar yürüdüler. Kafe sahibi Tarık Karadağ Lındsay Gılfan Blake çok sevdiğimiz Ölüdeniz ve Türkiye aşığı dostumuzdu. İki kez yendiği kanseri atlatamadı. Ölüdeniz’deki arkadaşları olarak onu hiç unutmayacağız’ ifadelerini kullandı. 
Lındsay Gılfan Blake’nin Türk, İskoç ve İngiliz arkadaşları Ölüdeniz Hisarönü mevkinde Hisar Hollyday önünden Rosso kafeye kadar ellerinde ve yakalarında fotoğrafı ile birlikte yürüdüler. Yerli ve yabancı turistlerin yanı sıra çevredeki esnafların merakla izlediği yürüyüşe katılan 15-20 kişilik grup kansere karşı farkındalığı anlattılar. Kafe sahibi Tarık Karadağ Lındsay Gılfan Blake çok sevdiğimiz Ölüdeniz ve Türkiye aşığı dostumuzdu. İki kez yendiği kanseri atlatamadı. Ölüdeniz’deki arkadaşları olarak onu hiç unutmayacağız’ ifadelerini kullandı. İngiliz Claıre Van Leersum ‘da ‘o Türkiye ve Ölüdeniz’i çok seviyordu.10 yıl önce kansere yakalandı. 2 kez yendi. Kanserle mücadele için çalışmalar yapıyordu. Paralar toplayıp derneğe ulaştırıyordu. Onu kaybettik. İskoçya’da toprağa verildiği anda bizde burada onu hatırlayıp kansere karşı farkındalık yarattık. Çok üzgünüz’ dedi. Nursel Karadağ ise ‘harika bir insanı kaybettik. Çok üzgünüz.’ diye konuştu.

Kanserden ölen İskoç Turist için yürüdüler
Kanserden ölen İskoç Turist için yürüdüler
Kanserden ölen İskoç Turist için yürüdüler
Kanserden ölen İskoç Turist için yürüdüler

Bakmadan Geçme