Kadir Gecesi'ne özel iftar programı düzenledi

Seydikemer Belediyesi mübarek Kadir Gecesi'nde, Belediye Hizmet Binası ve Hükümet Konağı önünde 5 bin kişilik iftar sofrası kuruldu. Yoğun katılımın olduğu iftar yemeğinde oruçlarını dualar eşliğinde açan Seydikemerliler, Ramazan Ayı'nın manevi güzelliğini ve bereketini paylaştı.

  • 577

SEYDİKEMER’DE 5 BİN KİŞİLİK İFTAR!
Seydikemer Belediyesi, geleneksel hale getirdiği Kadir Gecesi’ne özel iftar programı düzenledi. Belediye Hizmet Binası ve Hükümet Konağı önünde verilen iftar yemeğine; AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker, AK Parti Muğla Milletvekili Adayları Yakup Otgöz ve Turgay Öztürk, MHP Muğla Milletvekili Adayı Özlem Balcı, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Belediye Başkan Yardımcıları Ramazan Kaynak, Mustafa Karakuş ve Muharrem Gökcen, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, AK Parti Seydikemer İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Yalçınsoy, AK Parti Seydikemer İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Sıtkı Ülker, AK Parti Seydikemer önceki dönem İlçe Başkanı Salih Gümüş, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç ve ilçe yönetimi, MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura ve ilçe yönetimi, meclis üyeleri, STK Temsilcileri ve Oda Başkanları, Belediye Birim müdürleri, Kurum müdürleri, muhtarlar ve binlerce vatandaşlar katıldı.

Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunun can bulduğu iftar sofrasında, AK Parti Muğla Milletvekili Gökcan, Kaymakam Büyüker, AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Öztürk, MHP Muğla Milletvekili Adayı Balcı, Belediye Başkanı Akdenizli ve beraberindekiler, iftar saatinden önce vatandaşlarla tek tek ilgilenip, Ramazan ayını huzur ve sağlık içerisinde geçirmelerini diledi. İftar programında lokma hayrında da bulunuldu. 

BAŞKAN AKDENİZLİ: “SEYDİKEMER’DE YAPACAĞIMIZ HİZMETLERİ HEP BİRLİKTE YAPACAĞIZ”
İftar programında yaptığı konuşmada 6 Şubat’ta meydana gelen deprem felaketinin ardından Seydikemer’in kenetlendiğini ifade eden Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli şunları söyledi: “Bildiğiniz üzere 6 Şubat’ta asrın felaketini yaşadık. Yaşanan bu deprem felaketinde Seydikemer olarak kenetlenip, hiç tanımadığımız kardeşlerimiz için birlik olduk. Onların üzüntüsünü ve acısını yüreğimizde yaşadık. Biz Seydikemer Belediyesi olarak, elimizden ne geliyorsa yaptık. Sizler de hem yardım kolilerini deprem bölgesine gönderdiniz hem de afetzedelere evlerinizin kapısını açtınız. Onların zor anlarında yanlarında oldunuz. Allah hepinizden razı olsun.

İlçemize çok hizmetleri olan AK Parti Muğla Milletvekilimiz Sayın Yelda Erol Gökcan’a, ilçemize yapmış olduğu hizmetleri için teşekkür etmeden geçemeyeceğim. Aramızda milletvekili adaylarımız var. Bu vesile ile Cumhur ittifakı adaylarına da 14 Mayıs seçimlerinde destelerinizi bekleriz. 
Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne ulaşmanın heyecan ve coşkusunu yaşıyoruz. Benim heyecanım ise sizlerin heyecanından katbekat fazla. Çünkü değerli büyüğüm Yakup Ağabeyimden aldığım Belediye Başkanlığı göreviyle, sizlerle birlikte böylesine müstesna bir gecede ilk defa bir araya geliyorum. 
11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı’nda ilçemizde kurduğumuz iftar sofralarında bir araya geldik, kucaklaştık. Büyüğünden küçüğüne tüm halkımızla iç içe olup, hasbihal etme fırsatı bulduk. Şundan hiç şüpheniz olmasın, ben de sizin bir kardeşinizim. Seydikemer’de yapacağımız hizmetleri hep birlikte yapacağız.

Son yıllarda maalesef ülke olarak çok acı sınavlardan geçiyoruz. Bugünler birlik ve beraberliğe, kardeşlik ve dayanışmaya en çok ihtiyaç duyduğumuz günlerdir. Ramazan ayının manevi anlamda en yoğun duygularla yaşandığı bu gecenin ülkemize, İslam alemine ve dünyaya sağlık, barış ve huzur getirmesini diliyor, Kadir Gecemizin hepimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. İnşallah bir dahaki Ramazan ayı ve Kadir Gecesine Rabbim bizleri ulaştırmayı nasip etsin. Ramazan Bayramınızı da şimdiden en kalbi duygularımla kutluyorum.”
İftar programında yaptığı konuşmada hem kendisine hem de AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz’e destek isteyen MHP Muğla Milletvekili Adayı Özlem Balcı; “Ben bir yörük kızıyım. Seydikemer’in Sahil Ceylan Mahallesinde yaşıyorum. Biz Cumhur İttifakı olarak Yakup Ağabeyimle beraber Seydikemer’den sizlerin duaları ve destekleriyle meclise gitmek istiyoruz” diye konuştu. 

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Turgay Öztürk; “Bugün hep beraber buradayız. İnşallah hayırlara vesile olsun. Kadir gecemiz mübarek olsun. İnşallah daha güzel günlerde buluşmak dileğiyle diyorum” dedi. 
AK PARTİ MUĞLA MİLLETVEKİLİ ADAYI YAKUP OTGÖZ: “BU ETKİNLİĞİ DÜZENLEYEN BELEDİYEMİZİ TEBRİK EDİYORUM”
AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz; “9 yıl beraber çalıştık. Siz de bizi bu yola baş koydurdunuz. Milletvekili adayı olarak şu an Muğla’da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sizlerin desteği ile bu zafere hep birlikte ulaşacağımıza inanıyorum. Tabi ki beraber çalıştık… Eğer kalbini kırdığım arkadaşım varsa da bu mübarek günde hakkını helal etmesini diliyorum. Benden tarafa tüm kardeşlerime hakkım helal olsun. Bin aydan daha hayırlı olan mübarek Kadir Gecenizi tebrik ediyorum. Bu etkinliği düzenleyen belediyemizi tebrik ediyorum. Çok güzel bir etkinlik olmuş. Gelecek yıllarda daha iyi olacağına inanıyorum. Arkasından idrak edeceğimiz Ramazan Bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum. Özlem Hanıma da başarılar diliyorum” diye konuştu.  

AK PARTİ MUĞLA MİLLETVEKİLİ YELDA EROL GÖKCAN: “BİZİ BİR ARAYA GETİREN BAŞKANIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM”
AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, konuşmasına herkesin Kadir Gecesini tebrik ederek başladı. Gökcan; “Ne mutlu bize her yıl geleneksel hale getirdiğimiz Seydikemer Belediyemizin iftar programında yine siz kıymetli hemşehirlilerimizle bir araya geldik. Bizi bir araya getiren, bu iftar programını düzenleyen, Seydikemer önceki dönem Belediye Başkanı Yakup Otgöz başkanımdan bayrağı devralan Önder Akdenizli Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Siyaset bir bayrak yarışı, Yakup Başkanım Seydikemer Belediyesinde Belediye Başkanlığı yaptı. Çok da güzel hizmetler, eserler bıraktı. Şimdi bayrağı Önder Başkanıma devir etti. Önder Başkanım da Seydikemer Belediye Başkanı olarak gece gündüz Seydikemer için çalışmaya, koşmaya devam edecek. Belediye başkanlığı görevinin Önder Başkanımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu. 

AK PARTİ MUĞLA MİLLETVEKİLİ YELDA EROL GÖKCAN: “SEYDİKEMER’İMİZ İÇİN ÇOK GÜZEL YATIRIMLAR YAPTIK, ÇOK GÜZEL ESERLER BIRAKTIK”

20 yıldan bu yana siyasetin içinde olduğunu, 5 yıldan bu yana da AK Parti Muğla Milletvekili olarak görev yaptığını dile getiren Gökcan; “Milletvekilliği dönemimizde Seydikemer’imize, Belediye Başkanımız ile birlikte Muğla’mız için, Seydikemer’imiz için çok güzel yatırımlar yaptık, çok güzel eserler bıraktık. Seydikemer Belediyesi ve Hükümet Konağı, bizim dönemimizde yapıldı. Öncelikle bu eserlerin Muğla’ya, Seydikemer’e kazandırılmasında emeği geçen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyorum. Allah onu başımızdan eksik etmesin. Seydikemer’e ve Muğla’ya kazandırdıkları eserler için çok teşekkür ediyorum. Bakanlarımıza da en kalbi duygularımla şükranlarımı sunuyorum. Biliyorsunuz Seydikemer Devlet Hastanemizin geçici kabulü yapıldı. Hasta kabulüne başlayacak. Seydikemer’e yeni Devlet Hastanemiz hayırlı uğurlu olsun. Ne söz verdiysek hepsini tuttuk, hepsini yerine getirdik. 5 yılda çok güzel hizmetler yaptık. Millet Bahçesinin ihalesi oldu, inşaatı devam ediyor. En kısa zamanda da Seydikemer Millet Bahçesinin açılışını yapacağız.  

Seydikemerli hemşehirlilerimizin bir hayali vardı. İstiyorlardı ki Kaş ile Seydikemer birleşsin. Gönül köprüsü zaten vardı ama bizim bir köprüye ihtiyacımız vardı. Patara Köprüsü. Yakup Başkanım Ankara’ya çok geldi. Birlikte çok bakanlıklarda koştuk Patara Köprüsünü yapalım diye. İnşaatına başlanıldı. Önümüzdeki günlerde de Patara Köprüsü’nün açılışını yapacağız. Yaklaşık 24 kilometre daha yolumuz kısalmış olacak. Seydikemer ve Kaş’a hayırlı uğurlu olsun. Antalya ile Muğla’yı birleştirdik. Seydikemer Süt OSB ile ihtiyacı vardı. Burada hayvancılık ve tarım oldukça ön planda. Süt OSB Organize Sanayi’yi de kurduk. Bununla ilgili çalışmalar yapılıyor, Seydikemer’e hayırlı uğurlu olsun. Daha sayamadığımız birçok eserleri hep birlikte gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.

Geleneksel Kadir Gecesi iftar programı konuşmaların ardından sona erdi Konağı, bizim dönemimizde yapıldı. Öncelikle bu eserlerin Muğla’ya, Seydikemer’e kazandırılmasında emeği geçen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyorum. Allah onu başımızdan eksik etmesin. Seydikemer’e ve Muğla’ya kazandırdıkları eserler için çok teşekkür ediyorum. Bakanlarımıza da en kalbi duygularımla şükranlarımı sunuyorum. Biliyorsunuz Seydikemer Devlet Hastanemizin geçici kabulü yapıldı. Hasta kabulüne başlayacak. Seydikemer’e yeni Devlet Hastanemiz hayırlı uğurlu olsun. Ne söz verdiysek hepsini tuttuk, hepsini yerine getirdik. 5 yılda çok güzel hizmetler yaptık. Millet Bahçesinin ihalesi oldu, inşaatı devam ediyor. En kısa zamanda da Seydikemer Millet Bahçesinin açılışını yapacağız.  

Seydikemerli hemşehirlilerimizin bir hayali vardı. İstiyorlardı ki Kaş ile Seydikemer birleşsin. Gönül köprüsü zaten vardı ama bizim bir köprüye ihtiyacımız vardı. Patara Köprüsü. Yakup Başkanım Ankara’ya çok geldi. Birlikte çok bakanlıklarda koştuk Patara Köprüsünü yapalım diye. İnşaatına başlanıldı. Önümüzdeki günlerde de Patara Köprüsü’nün açılışını yapacağız. Yaklaşık 24 kilometre daha yolumuz kısalmış olacak. Seydikemer ve Kaş’a hayırlı uğurlu olsun. Antalya ile Muğla’yı birleştirdik. Seydikemer Süt OSB ile ihtiyacı vardı. Burada hayvancılık ve tarım oldukça ön planda. Süt OSB Organize Sanayi’yi de kurduk. Bununla ilgili çalışmalar yapılıyor, Seydikemer’e hayırlı uğurlu olsun. Daha sayamadığımız birçok eserleri hep birlikte gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.
Geleneksel Kadir Gecesi iftar programı konuşmaların ardından sona erdi. 
 

 

Kadir Gecesi'ne özel iftar programı düzenledi
Kadir Gecesi'ne özel iftar programı düzenledi
Kadir Gecesi'ne özel iftar programı düzenledi

Bakmadan Geçme