Kadın Efeler sosyal medyada ilgi odağı oldu

Fethiye'nin Kadın Efeleri olarak çeşitli etkinliklere katılan Dağların Sultanları, İncirköy'de çekilen Türk Bayrakları ile sosyal medyanın ilgi odağı oldular. Grup Lideri Mihriban Arslan, 'Ekim ayından itibaren kültürel anlamda daha çok etkinliğe katılacağız' dedi.

  • 906
Kadın Efeler sosyal medyada ilgi odağı oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’de kadınların kurduğu Kadın Efeler Dağların Sultanları, pek çok etkinlikte yer alıp alkışlanırken; Kadın Efeler İncirköy Mahallesi’nde Cemalettin Kıyışkan tarafından gerçekleştirilen fotoğraf çekimlerinin sosyal medyada yer alması sonucu ilgi odağı oldular. Köy ortamında at üstünde ve saman balyaları içinde birbirinden keyifli pozlar veren Kadın Efelerin bu fotoğrafları sosyal medyada yayınlanınca, büyük beğeni topladılar.

 

Grup Lideri Mihriban Arslan, “Dağların Sultanları Kadın Efeler olarak birbirinden değişik etkinliklere katıldık. İncirköy’de Cemalettin Kıyışkan tarafından fotoğraf çekimleri gerçekleştirildi. Sosyal medyada büyük ilgi gördük. Ekim ayından itibaren Fethiye’de yeni pek çok kültürel etkinliklere katılmak istiyoruz” dedi.

 

Bakmadan Geçme