Kadın Danışma Merkezi çalışmalarını sürdürüyor

Milas Belediyesi Kadın Danışma Merkezi tarafından şiddete maruz kalan ya da şiddete maruz kalma ihtimali bulunan tüm kadınlara ücretsiz sosyal, psikolojik ve hukuksal konularda destek veriliyor.

  • 639
Kadın Danışma Merkezi çalışmalarını sürdürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü’nde çalışmalarına başlayan Kadın Danışma Merkezi, faaliyete başladığı günden itibaren 14 kadına danışmanlık hizmeti sağladı. Destek alan danışanlarla telefonla görüşülerek hizmet verilirken, bazı danışanlarla da pandemi tedbirlerine uyularak yüz yüze görüşmeler gerçekleştirildi. Geçtiğimiz günlerde Muğla Barosu’nun atadığı 7 avukatın da hukuksal destek sağladığı Danışma Merkezi’nde kadınların sosyal hayatta güçlendirilmesi hedefleniyor.
“Hizmetlerden Tüm Kadınlar ve 18 Yaş Altındaki Çocuklar Faydalanabiliyor”
Danışma Merkezi’nde ayrıca kadınlara şiddetle mücadelede, 6284 sayılı kanun kapsamında yasal hakları ve önleyici tedbirleri kapsamında bilgilendirme yapılarak kadınların güçlendirilmesi hedefleniyor. Milas Belediyesi Kadın Danışma Merkezi’nde verilen danışma hizmetlerinden hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm kadınlar ve 18 yaş altı çocukları da ücretsiz olarak yararlanabiliyor. Danışma Merkezi’ne ulaşmak ve çalışmalar hakkında bilgi almak isteyenler, hafta içi mesai saatleri içerisinde 0533 614 29 40 no’lu telefonu arayarak bilgi alabilir.
 

Bakmadan Geçme